Kaags Muziekfestival

06-07-2014 - Kaageiland

Zondag 6 juli verandert Kaageiland in een swingend festivalterrein. De veertiende editie van het Kaags Muziekfestival belooft weer een feestje te worden.

Eiland vol livemuziek

Voor jong en oud, van jazz tot rock, voor ieder wat wils. Dat is de insteek van het Kaags Muziekfestival. Jaarlijks komen ongeveer drieduizend bezoekers af op de muziekdag, die gratis toegankelijk is. Vanaf 14:00 uur klinkt bij alle horecagelegenheden op het kleine eiland livemuziek en ook de inwendige mens wordt niet vergeten.

Kaagse Muziekprijs

Net als vorig jaar zal de Kaagse Muziekprijs worden uitgereikt. Op verschillende podia krijgen deelnemende bands elk een uur de tijd om het publiek en de jury te overtuigen van hun kwaliteiten. Barefoot, vorig jaar de winnende band, opent het festival.

Jongeren Talentenjacht

Voor de jeugd wordt een talentenjacht georganiseerd. Op een speciaal podium krijgen jonge muzikanten de kans om publiek en jury omver te blazen met hun optreden. Inschrijven kan via muziekfestival@kaag.nl.

www.kaagsmuziekfestival.nl
 

Datum zondag 6 juli 2014
Locatie Kaageiland
Tijd 14:00 uur
Entree gratis

Dit evenement is onderdeel van Feesten op de kades: een programma vol feestelijke evenementen aan de rand van de Kagerplassen en het Braassemermeer.