Tussen Kaag & Braassem

Regenboogweg 102
2376 BH Nieuwe Wetering
071-3311007
Einrichtungen für Feiern,Einrichtungen für Tagungen,

Tussen Kaag & Braassem

Met een bijzondere menukaart, ingedeeld in Trends en Classics, is de variëteit aan gerechten bij Tussen Kaag & Braassem groot. Er is keuze genoeg voor iedereen.

Iets te vieren?

Als u een receptie wilt geven of een feestavond gaat organiseren, is Tussen Kaag & Braassem hét adres. Samen met u bedenken wij een arrangement. Mocht u uw gasten op een eigen locatie willen verrassen, zorgen wij voor de culinaire invulling. Er zijn verschillende vergaderruimtes beschikbaar, eventueel te combineren met diverse lunch- en dinermogelijkheden. Ook voor een High Tea of High Wine kunt u bij ons terecht.

Kijkje in de keuken

Met familie of vrienden een workshop volgen om de kneepjes van het vak te leren van chef-kok Wim Klerks. En daarna uiteraard genieten van uw eigen kookkunsten!

Met de boot

Per boot, te voet, op de fiets of met de auto, u bent van harte welkom in onze gezellige, moderne brasserie met terras. Informeer ook naar de mogelijkheden voor het huren van een sloep met of zonder schipper en een rondvaart in een authentieke salonboot. Alles is mogelijk!


Kontaktinformationen

Tussen Kaag en Braassem

Regenboogweg 102
2376 BH Nieuwe Wetering
071-3311007
E-Mail senden
Website Besuchen
Segelboot- und Motorbootverleih , Einrichtungen für Feiern, Einrichtungen für Tagungen, Restaurants ,