Willem van der Veldenweg 57
2451 BB Leimuiden
06-53864686 | 06-55858731
Campingplätze,Gruppenunterkünfte,Wohnen auf dem Bauernhof,Ferienhäuser,
Foto door: De Straat-Hof

​Kampeerboerderij de Straat-Hof, voor een kampeerplek, stacaravan, pipowagen of blokhut.

Het kampeerveld biedt plaats voor ca. veertig kampeermiddelen. Er is volop speelgelegenheid voor de kleintjes op het veld en op de boerderij. Met een vakantie op deze camping neem je een kijkje in het boerenleven, maak je kennis met de dieren en hun leven op de boerderij. Boer Aad staat er altijd voor open vragen te beantwoorden en een handje meehelpen is zeker toegestaan! Tijdens de schoolvakanties zijn er regelmatig leuke activiteiten voor onze campinggasten. Er is een gezellig Boerenterras koffiehuis waar allerlei heerlijkheden uit eigen keuken worden geserveerd. 

Naast kamperen kun je bij de Straat-Hof terecht in een stacaravan, pipowagen en is er een Polderhof-overnachting in een blokhut, die ook te huur is als vergaderlocatie. Verder worden hier workshops gegeven als de workshop koeien schilderen en worden er weilandgames georganiseerd, zowel voor volwassenen als voor kinderen. 

Download de app van Straat-Hof voor Apple of Android voor altijd actuele informatie over wat er te doen is bij de kampeerboerderij.

 

Tip: lees ook het verhaal over hoe het met het bedrijf van Aad ging in de coronacrisis.


Kontaktinformationen

Kampeerboerderij de Straat-Hof

Willem van der Veldenweg 57
2451 BB Leimuiden
06-53864686 | 06-55858731
Stuur e-mail
Bekijk website
Hofläden, Käse/Milchprodukte , Sonstige regionale Produkte , Kinder, Kinderbauernhöfe , Campingplätze, Gruppenunterkünfte, Wohnen auf dem Bauernhof, Ferienhäuser, Einrichtungen für Feiern, Einrichtungen für Tagungen,