Kampeerboerderij de Straat-Hof

Willem van der Veldenweg 57
2451 BB Leimuiden
06-53864686 | 06-55858731
Camping sites,Group accommodations,Motorhome pitches,Staying at a farm,Vacation houses,
Foto door: De Straat-Hof

Kampeerboerderij de Straat-Hof

​Kampeerboerderij de Straat-Hof, voor een kampeerplek, stacaravan, pipowagen of blokhut.

Het kampeerveld biedt plaats voor ca. veertig kampeermiddelen. Er is volop speelgelegenheid voor de kleintjes op het veld en op de boerderij. Met een vakantie op deze camping neem je een kijkje in het boerenleven, maak je kennis met de dieren en hun leven op de boerderij. Boer Aad staat er altijd voor open vragen te beantwoorden en een handje meehelpen is zeker toegestaan! Tijdens de schoolvakanties zijn er regelmatig leuke activiteiten voor onze campinggasten. Er is een gezellig Boerenterras koffiehuis waar allerlei heerlijkheden uit eigen keuken worden geserveerd. 

Naast kamperen kun je bij de Straat-Hof terecht in een stacaravan, pipowagen en is er een Polderhof-overnachting in een blokhut, die ook te huur is als vergaderlocatie. Verder worden hier workshops gegeven als de workshop koeien schilderen en worden er weilandgames georganiseerd, zowel voor volwassenen als voor kinderen. 


Contact information

Kampeerboerderij de Straat-Hof

Willem van der Veldenweg 57
2451 BB Leimuiden
06-53864686 | 06-55858731
Send e-mail
Visit website
Cheese / Dairy products , Country stores , Other local products, Children, Petting zoo , Camping sites, Group accommodations, Motorhome pitches, Staying at a farm, Vacation houses, Meeting locations, Party locations,