Platteland Appartementen

Pastoor van der Plaatstraat 30
2375 AJ Rijpwetering
071-5018823
Apartments,Bed & Breakfast / Lodging,Group accommodations,Vacation houses,
Foto door: Platteland Appartementen

Platteland Appartementen

Achter de woonboerderij van Jos en Cock van der Ploeg in Rijpwetering liggen de Platteland Appartementen. Op de boerderij zijn paarden, schapen, kippen en konijnen aanwezig. De appartementen zijn comfortabel ingericht en goed bereikbaar. Slechts 5 minuten rijden vanaf de afrit A4 en vlakbij Leiden. Zo dicht bij de stad, maar u ervaart toch alle prachtige natuur van het Groene Hart.  

In de zomer kunt u ook uw boot bij ons aanleggen. ’s Winters als er ijs ligt kunt u diverse molen- en merentochten schaatsen. De omgeving is dan ook geliefd door watersporters, fietsers en wandelaars. Wilt u iets verder fietsen of rijden? Ook het strand en Amsterdam zijn goed te bereiken vanaf Rijpwetering.

Groepsaccomodaties

Wilt u een dag, een weekend, een midweek of een hele week bij Platteland Appartementen verblijven? Het kan allemaal. Wij houden rekening met uw wensen. Bent u met meer personen? Een bed bijplaatsen is geen probleem. U kunt kiezen uit een 4-persoons appartement en een groepsaccommodatie voor 12 personen. In combinatie geschikt voor groepen van 16 personen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een appartement boeken? Ga naar de website van Platteland Appartementen.


Contact information

Platteland Appartementen

Pastoor van der Plaatstraat 30
2375 AJ Rijpwetering
071-5018823
Send e-mail
Visit website
Apartments, Bed & Breakfast / Lodging, Group accommodations, Vacation houses,