TOP Roelofarendsveen

Nabij Noorderhem 2
2371 EC Roelofarendsveen
Parking,Tourist Transfer Points (TOPs),

TOP Roelofarendsveen

Een Toeristisch Overstap Punt (TOP) is een punt waar verschillende fiets- en wandelroutes bij elkaar komen. TOP’s zijn goed bereikbaar per auto en er is voldoende parkeergelegenheid.

Een Toeristisch Overstap Punt (TOP) is een punt waar verschillende fiets- en wandelroutes bij elkaar komen. TOP’s zijn goed bereikbaar per auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Vaak is er een horecagelegenheid in de directe omgeving, waar u een kop koffie kunt drinken en eventueel uw elektrische fiets kunt opladen.

Ontdek de regio

Een TOP is de perfecte startlocatie voor fiets- en wandelroutes. Op informatiepanelen vindt u een kaart van de omgeving waarop diverse bewegwijzerde routes staan aangegeven. Daarnaast vindt u er informatie over bezienswaardigheden in de buurt. Bij sommige TOP’s kunt u het gebied verkennen per sloep of kano. Vanaf een TOP ontdekt u heel eenvoudig de mooiste plekken in de regio.

TOP Roelofarendsveen

Bij TOP Roelofarendsveen vindt u de volgende voorzieningen:

  • Gratis parkeergelegenheid (ca. 50 parkeerplaatsen)
  • Horeca (100m)
  • VVV-kantoor (1,5 km)
  • Botenverhuur (1 km)
  • Oplaadpunten elektrische fietsen


Meer informatie en extra (niet-bewegwijzerde) routes die u kunt volgen vanaf TOP Roelofarendsveen vindt u op www.toproutenetwerk.nl/roelofarendsveen.


Contact information

TOP Roelofarendsveen

Nabij Noorderhem 2
2371 EC Roelofarendsveen
Visit website
Parking,Tourist Transfer Points (TOPs),