Grand Café De Parel

Leimuiderdijk 364
2155 MT Leimuiderbrug
0172-508171
Party locations,
Foto door: Grand Café De Parel

Grand Café De Parel

Welkom bij Grand Café De Parel! Gelegen op een unieke locatie aan de Westeinderplassen, verwelkomen wij u graag als gast. In een sfeervolle ambiance kunt u genieten van een kopje koffie, een lunch, high tea of een heerlijk diner. U bent er echt even uit. Wij beschouwen ons grand café als het pareltje van de Westeinder.

Terras en steiger

Als het zonnetje gaat schijnen is het bijzonder aangenaam vertoeven op ons terras uitkijkend over de Westeinderplassen. Vanaf het water zijn we trouwens uitstekend te bereiken. U kunt gebruik maken van onze eigen, grote aanlegsteiger.

De Parel: voor iedereen

Aan onze jongste gasten is uiteraard gedacht, de speciale kinderkaart zorgt ervoor dat zij het naar hun zin hebben. Ons grand café is rolstoeltoegankelijk en heeft een oplaadpunt voor de elektrische fiets.

Feesten en partijen

Heeft u een verjaardag, jubileum of bruiloft te vieren? Geen probleem, wij bieden voldoende ruimte voor grote partijen. Grand Café De Parel is centraal gelegen, goed bereikbaar en beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


Contact information

Grand Café De Parel

Leimuiderdijk 364
2155 MT Leimuiderbrug
0172-508171
Send e-mail
Visit website