Paal 7

Zuideinde 119
2371BT Roelofarendsveen
Solex rent,

Paal 7

Zodra de zon zich laat zien, staan de deuren van de kas wagenwijd open en plof je neer op het ruime terras aan het water. Maar ook buiten het zomerseizoen proef je hier het relaxte vakantiegevoel.

Openingstijden restaurant

We zijn open voor koffie, lunch & diner. Kom gezellig samen met familie en vrienden genieten van een kopje koffie of thee met een stuk taart, een lekkere lunch, een borreltje of een heerlijk diner. Onze kok werkt met verse, streekgebonden producten. Een fijne hotspot mét lekker eten dus!

Je kunt dan bij ons à la carte komen dineren.

Via de website, Facebook en Instagram houden we u op de hoogte van alle activiteiten rondom Paal 7. Volg hen en mis niets.

Iets te vieren?

Of het nu gaat om een feestmiddag of -avond met een diner, onze kas is de perfecte plek voor jouw bedrijfsevent, verjaardagsfeest, kraamfeest of bruiloft. Maar ook voor zakelijke doeleinden biedt Paal 7 volop mogelijkheden. Van vergaderingen, zakelijke borrels, trainingen/workshops tot diners. Geef je wensen door, ze luisteren en denken graag met je mee.

Paal 7 zit op een gemakkelijk te bereiken locatie in Roelofarendsveen, vlakbij de A4 tussen Amsterdam en Den Haag. Je kunt gratis parkeren het parkeerterrein bij Zuideinde 119. Vanaf de parkeerplaats loop je in een minuutje langs de kassen naar achteren om bij de ingang van Paal 7 te komen.


Contact information

Paal 7

Zuideinde 119
2371BT Roelofarendsveen
Send e-mail
Visit website