Restaurant Tante Kee

Julianalaan 14
2159 LA Kaag
0252-544206
Restaurants ,

Restaurant Tante Kee

Proef de sfeer bij Tante Kee

Idyllischer kun je het je haast niet voorstellen! Op een steenworp afstand van Amsterdam en Leiden ligt in de Kagerplassen het magnifieke Kaageiland. Omzoomd door water vind je hier dé culinaire oase van de randstad: Restaurant Tante Kee. Pak het pontje vanaf Buitenkaag en daar op het water krijg je direct dat typische vakantiegevoel.  De ontspannen sfeer van het eiland, wekt de indruk dat de tijd heeft stilgestaan.

De gastvrije brigade onder leiding van Kim Edwards geeft iedere gast het gevoel welkom te zijn. De sfeervolle entourage van het restaurant weerspiegelt het thuisgevoel dat Kim en haar brigade nastreven. Warme kleuren, een gezellige haard en het rustgevende uitzicht over het water zorgen voor een unieke sfeer.

Wie de keuken van Raymond binnenstapt ervaart direct zijn gedrevenheid. Zijn kookstijl, Frans met af en toe een oosters accent is ambitieus. Hij volgt de seizoenen en gebruikt waar mogelijk streek producten. Zoals paling van Dirk Eveleens uit Burgerveen en kaas en zuivel van de 'buurman' Boerderij van Ruiten. Smaak staat bij Raymond altijd voorop. Dus wordt er gewerkt met de producten doe op dat moment het best zijn. Het resulteert in onvergetelijke gastronomische ervaringen.

De Tante

Tante Kee had op het Kaageiland ruim driekwart eeuw geleden een kruidenierswinkeltje. Kee bakte pannenkoeken voor haar kinderen, zulke lekkere pannenkoeken dat de buurtschippers er speciaal voor aanmeerden. Van lieverlee runde ze haar eigen pannenkoekenhuis annex restaurantje. Ruim veertig jaar geleden namen haar kinderen de zaak over. Met hun gegrilde kippen maakten ze veel furore.
Sinds 2003 zijn het Kim Edwards en Raymond Reeb die ervoor zorgden dat het restaurant culinair naam heeft gemaakt.


Voor reserveringen, meer informatie en een routebeschrijving naar restaurant Tante Kee vindt u op www.tantekee.nl


Contact information

Restaurant Tante Kee

Julianalaan 14
2159 LA Kaag
0252-544206
Send e-mail
Visit website