Yachtclub Noorderhem

Noorderhem 2
2371 EC Roelofarendsveen
06-24857696
Catering ,Restaurants ,

Yachtclub Noorderhem

Welkom bij  Yachtclub Noorderhem

Het prima geoutilleerde clubhuis van YachtClub Noorderhem is gelegen op een unieke locatie. Vanuit de ledenzaal en vanaf het balkon (beide op de 1e verdieping) heeft u schitterend uitzicht over vrijwel het gehele Braassemermeer. In ons restaurant kunt u in een ontspannen sfeer genieten van lunch of diner. Voor zowel kleine koppels als grotere groepen hebben wij verschillende mogelijkheden. Onze kaart biedt u een ruime keus aan gerechten voor lunch en diner (in overleg ook ontbijt). Het clubhuis bevat naast de grote ledenzaal ook het zo geheten Braassem Café dat uitstekend geschikt is voor kleinere gezelschappen.

 

Zaalverhuur

Wilt u vergaderen in ons Braassem café of in een van de andere zalen, of wilt u een feest organiseren boven in ons restaurant? Het is allemaal mogelijk. Neem eens contact op met Edwin van Wieringen [06-28196097] of kom eens langs en stel ons personeel wat vragen onder genot van een kopje koffie.

 

Catering of buffetten op locatie

Omdat elke opdrachtgever zijn eigen wensen en ideeën heeft zal geen evenement hetzelfde zijn. Edwin zijn ervaring in combinatie met goed en gedegen overleg met opdrachtgevers vormt de basis voor het organiseren van een geslaagd feest of partij. Van Wieringen Cuisiniers werkt uitsluitend met verse ingrediënten en alles wordt bereid volgens eigen recept, waarbij we de geldende hygiëne-eisen vanzelfsprekend niet uit het oog verliezen. Van Wieringen Cuisiniers zou u met veel plezier kennis willen laten maken met haar culinaire lekkernijen voor de catering bij u thuis of op locatie.

 

Openingstijden

Reserveren? Bel naar 06-24857696 of mail naar horeca@hotmail.com

  • Maandag - Gesloten
  • Dinsdag - vanaf 15.00 *
  • Woensdag - Gesloten *
  • Donderdag - Gesloten *
  • Vrijdag - vanaf 10.00
  • Zaterdag - vanaf 10.00
  • Zondag- vanaf 10.00

*op zonnige dagen zijn wij ook geopend op dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 10:00 uur.


Contact information

Yachtclub Noorderhem

Noorderhem 2
2371 EC Roelofarendsveen
06-24857696
Send e-mail
Visit website