Rondomkaagenbraassem

Promoot het gebied

Informeer uw websitebezoeker eenvoudig over alle activiteiten rondom Kagerplassen en Braassemermeer. Download logo en tekst en zet ze op uw website.

Bij Kaag en Braassem Promotie werken wij samen met talloze recreatieondernemers uit de regio dagelijks aan een gemeenschappelijk doel, namelijk het creëren van een inspirerende en groeiende recreatie- en toerismesector in de gemeente Kaag en Braassem. Ook u als ondernemer uit de regio Kaag en Braassem kunt ons daar op eenvoudige wijze bij helpen.

Wat kunt u doen?

Download het gebiedslogo van Kaag en Braassem, plaats het logo en/of de voorbeeldtekst op uw website en verwijs naar www.rondomkaagenbraassem.nl. Zo wordt ook u een ambassadeur van Kaag en Braassem en informeert u uw websitebezoekers op eenvoudige wijze over alle activiteiten rondom de Kagerplassen en het Braassemermeer.

Stappenplan

  1. Download een logo naar keuze (rechtermuisknop > 'afbeelding opslaan als').
  2. Kopieer de voorbeeldtekst of formuleer zelf een tekstje.
  3. Plaats het logo en/of tekst op uw website en link deze naar www.rondomkaagenbraassem.nl. U bent vrij om de kleur of het formaat van het logo aan te passen.
     

Logo’s en tekst

Het gebiedslogo van Kaag en Braassem zorgt voor herkenning van ons gebied bij de bezoeker en stimuleert de zoektocht naar meer informatie. Het logo verbeeldt de bijzondere kenmerken van het gebied. Hieronder kunt u de logo’s downloaden en de voorbeeldtekst vinden.
 

              


Voorbeeldtekst:
Er valt van alles te ontdekken rondom Kaag en Braassem. Bekijk de vele routes, evenementen, arrangementen, horeca en faciliteiten aan de Kagerplassen en het Braassemermeer.

 

Voorbeelden

Vele ondernemers uit Kaag en Braassem gingen u voor. We geven u graag een aantal voorbeelden.

Bob on Board – www.fluisterboot-huren.nl

 

De Dyck – www.dedyck.nl

Café de Haven – www.cafedehaven.nl

Als het Golft – www.alshetgolft.nl

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl