Bezoekers

Kaag en Braassem Promotie

Groei van recreatie en toerisme in de gemeente

Dat is de doelstelling van Kaag en Braassem Promotie. Meer bezoekers moeten de gemeente Kaag en Braassem leren kennen als een unieke omgeving. Uniek door wat u hen te bieden en vooral te vertellen heeft. Samen met u als ondernemer, bewoner of beleidsmaker investeren wij in een inspirerende en groeiende sector recreatie en toerisme.

Op dit gedeelte vindt u meer informatie over wat Kaag en Braassem Promotie doet, wie wij zijn, wat de advertentiemogelijkheden zijn, de projecten waar we mee bezig zijn en nog veel meer. Neem een kijkje en laat u verrassen wat de mogelijkheden zijn!

Het team van Kaag & Braassem Promotie


Promotie

Bezoekers bereiken, informeren en inspireren. Huismedia als website, recreatiekrant en -kaart bereiken, maar ook projectcampagnes bereiken samen duizenden toeristen en recreanten.


Bekijk het promotiepakket

Ontwikkeling aanbod

In 'De Molengang" brengen we ondernemers en bewoners met ideeën bijeen in werkgroepen of workshops, zodat zij samen kunnen bouwen aan meer onderscheidend aanbod.


Alles over 'De Molengang'

Groei verblijfsrecreatie

Wie wil investeren in verblijfsrecreatie kan bij ons informatie inwinnen over wenselijk aanbod, projectpromotie en ons netwerk van ondernemers en beleidsmakers.


Bekijk het bidbook

Regionale samenwerking

We brengen onze lokale projecten in, in regionale programma's waar het kan. Zo groeit ons netwerk, ook buiten de gemeentegrenzen.


Bekijk het netwerk

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl