Rondomkaagenbraassem

Groei verblijfsrecreatie

Wie wil investeren in verblijfsrecreatie kan bij ons informatie inwinnen over wenselijk aanbod, projectpromotie en ons netwerk van ondernemers en beleidsmakers.

De groeikansen benutten

Verblijfsrecreatie biedt volop groeikansen voor Kaag en Braassem, volgens het bidbook recreatie. Naast de markt vraagt ons typisch Hollandse gebied, om meer aanbod aan originele vormen van overnachting. Wilt u investeren in een bijzondere overnachtingsformule of een andere vorm van verblijfsrecreatie? Zoekt u een kansrijke locatie, een behulpzame gemeente en een actief ondernemersnetwerk? Dan gaan wij graag met u in gesprek.

Investeren in groei doen we samen

Als gemeente, ondernemersnetwerk en marketingorganisatie werken wij samen aan de groei van onze recreatiesector. We onderzochten de groeikansen waarmee we elkaar kunnen motiveren om te investeren in o.a. de groei van overnachtingslocaties. Hierbij zijn verschillende schaalgroottes bespreekbaar. We richten ons voornamelijk op die formules die bijdragen aan plattelandsbeleving en groei van lokale economie. Heeft u plannen? Dan stellen we onze kennis en ons netwerk graag aan u beschikbaar.

Bekijk het groeiplan/bidbook verblijfsrecreatie

Hierin leest u alles over de kansen en mogelijkheden in Kaag en Braassem. 

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl