Onze recreatieprojecten

Kaag en Braassem heeft alles om verder uit te groeien tot de mooiste recreatiegemeente van west Nederland. De belangrijkste basis voor die groei is uw aanbod voor onze gast. In het nieuwe projectprogramma, ‘De Molengang’ verbinden wij ondernemers en bewoners die samen originele nieuwe producten en activiteiten willen ontwikkelen.

Wat hebben onze projecten u te bieden?

Heeft u een idee? Wellicht zoekt u anderen om uw idee samen mee mogelijk te maken. In ‘De Molengang’ ontmoet u hen, komt u op nieuwe ideeën en mogelijke kansrijke samenwerkingsverbanden. Wij begeleiden u en helpen u graag met de coördinatie en promotie van de nieuwe projecten die eruit ontstaan.  

Hoe werkt het?

Meldt uw idee eenvoudig aan. Dat kan door ons te bellen of te mailen. We kijken direct samen wat er nodig is om uw idee uit te werken. Heeft u nog geen mede-initiatiefnemers, dan brengen wij u in contact met anderen die wellicht op zoek zijn naar u. In praktische projectgroepen werkt u uw idee uit tot een concreet en origineel eindresultaat, zoals een nieuwe route, een arrangement of product, waarin een bijzondere beleving voor onze gast centraal staat.

Hoe ontstond ‘De Molengang’

Samenwerking mogelijk maken en daarmee recreatieaanbod ‘verder brengen’, dat is de ambitie van de ondernemers in het programma. Een molengang is meer dan één van de iconen in ons poldergebied. In een molengang brengen molens samen water in beweging en naar een hoger ‘plan’. Een prachtig symbool voor de ambitie van het programma, waarvoor de basis is gelegd door uw ‘collega’s’ binnen de gemeente.

Meld u aan en we gaan samen aan de slag!

Ondernemers en bewoners die een goed idee willen vertalen in aantrekkelijk aanbod voor de toerist, kunnen zich per direct melden. Samen  stellen we een passende werkwijze vast. Mail met Arjan Bakker, marketing@kaagenbraassempromotie.nl.


Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl