Ontwikkeling internationale arrangementen


In de ontwikkeling van de internationale arrangementen, maakt de (inter)nationale toerist op actieve wijze kennis met de Hollandse iconen: Tulpen, Molens, Kaas, Klompen en Fietsen.

Wat houdt het project in?
Bovengenoemde iconen worden vertaald naar (groeps-) activiteiten-uitjes waarmee de toerist voor één moment in de schoenen van een echte Nederlander kan staan. Zelf kaas maken, tulpen plukken, water malen, fietsen, etc. zijn activiteiten die samen met ondernemers en o.a. touroperators worden ontwikkeld om vervolgens via hun kanalen te promoten, boeken en organiseren.

Bereik
Dit programma brengt nieuwe mogelijkheden voor nieuwe bezoekersdoelgroepen met zich mee en draagt bij aan, zowel naamsbekendheid als toename van bezoeken aan Kaag en Braasem. We hebben als doel dit project op termijn uit te breiden in een groter gebied. Partners worden gezocht binnen Kaag en Braassem, maar ook in de aangrenzende gebieden o.a. Amsterdam, Leiden en de Bollenstreek.

Er is inmiddels gestart met ontwikkeling van dit prachtige concept.

Doe mee met dit project:
Bent u ondernemer, touroperator of anderzins geinteresseerd en wilt u meer informatie over deelname aan de ontwikkeling van de internationale arrangementen?
Dan ontvangen wij graag uw reactie op kitty@kaagenbraassempromotie.nl. Wij komen graag met u in gesprek.

 ​ 
 


Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl