Poldershop-ondernemers nemen subsidie in ontvangst

KAAG EN BRAASSEM / NIEUWKOOP - Woensdag 19 juli j.l. namen de Poldershop-ondernemers de toegekende subsidie van de Rijn- en Veenstreek en provincie Zuid-Holland in ontvangst, voor hun plannen met de Poldershoppen streekproductenroute. De subsidie werd uitgereikt door de burgemeester van Nieuwkoop, Frans Buijserd, bij Manege De Vosseburch in Langeraar.

De subsidie van € 7.000,- is voor het door ontwikkelen van de (al bestaande) Poldershoppen route. Daaronder valt het ontwikkelen van een visuele rondleiding langs de boerderijen d.m.v een app. De boer is namelijk niet áltijd in de gelegenheid om de Poldershoppers een rondleiding en uitleg te geven. Daar komt binnenkort dus verandering in! De route, die loopt tussen Leimuiden, Woubrugge en Langeraar, zal ook beter zichtbaar worden door middel van bewegwijzering.

De Poldershop-initiatiefnemers zijn Aad van Kampeerboerderij de Straat-Hof, Reinier van Restaurant De Dyck, Eva van Manege De Vosseburch, Ria van Kaasboerderij van Harten en Guusta van Aspergehof Noordam.

Meer lezen over Poldershoppen of deze route fietsen (of wandelen)? Kijk op www.rondomkaagenbraassem.nl/zien-en-doen/routes/fietstocht-poldershoppen.

- FOTOBIJSCHRIFT -
Op de foto v.l.n.r. Burgemeester van Nieuwkoop Frans Buijserd, Boer Aad en Petra van boerderij De Straat-Hof, Gerda Noordam namens Aspergehof Noordam, Eva van De Vosseburch en Ria van Kaasboerderij van Harten.


 


Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl