Kaag en Braassem Promotie

Groei van recreatie en toerisme in de gemeente

Dat is de doelstelling van Kaag en Braassem Promotie. Meer bezoekers moeten de gemeente Kaag en Braassem leren kennen als een unieke omgeving. Uniek door wat u hen te bieden en vooral te vertellen heeft. Samen met u als ondernemer, bewoner of beleidsmaker investeren wij in een inspirerende en groeiende sector recreatie en toerisme.

Op dit gedeelte vindt u meer informatie over wat Kaag en Braassem Promotie doet, wie wij zijn, wat de advertentiemogelijkheden zijn, de projecten waar we mee bezig zijn en nog veel meer. Neem een kijkje en laat u verrassen wat de mogelijkheden zijn!

Het team van Kaag & Braassem Promotie


Wie zijn wij?

Kaag en Braassem Promotie heeft een gezamenlijk doel: De gemeente Kaag en Braassem en haar regio op de kaart zetten voor toeristen en recreanten! Meer mensen moeten ons gebied weten te vinden. Dit voeren wij uit met vast team, ondersteunt door een groep enthousiaste vrijwiligers.


Ontmoet het team

Word ook vriend van

Bied uw gasten inspiratie en informatie met het promotiepakket en profiteer zelf van alle mogelijkheden om meer bezoekers te trekken. Als vriend van Kaag en Braassem steunt u ons en bent u actief betrokken bij de promotie van de activiteiten in ons


Promotiepakket

Jaarverslag 2020

Genoeg te doen, genoeg te beleven

OP HET WATER • OP HET LAND • VOOR JONG EN OUD

In dit jaarverslag kijken we terug op 2020: wat hebben we gedaan en wat leverde dat op?


Bekijk het jaarverslag

Regionale samenwerking

We brengen onze lokale projecten in, in regionale programma's waar het kan. Zo groeit ons netwerk, ook buiten de gemeentegrenzen. Onze projecten worden daardoor sterker en versterken op hun beurt weer het regionale programma.


Bekijk het netwerk

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl