Nationale Molendag

Op de tweede zaterdag van mei vindt de jaarlijkse Nationale Molendag plaats. Molenaars in Kaag & Braassem openen deze dag de deuren van hun molen. Iedereen is van harte welkom om de molens te bezoeken. De molenaars vertellen graag over hun molen en alles wat erbij komt kijken. 

Molendag 2022

Er is een vaartocht langs diverse molens, op de boot wordt het een en ander toegelicht door molenaars (in opleiding). Verder zijn er (kinder)activiteiten, een kleurwedstrijd en een fotowedstrijd. Voor een uitgebreid programma van Nationale Molendag 2022 verwijzen we je naar onze uitagenda

Routes

We raden je - niet alleen tijdens Nationale Molendag - onze speciale Molens en Meer routes aan; fietsen wandelen of varen langs veel molens in Kaag en Braassem:

Bewonder met eigen ogen de mooiste molens van Kaag en Braassem

Fotowedstrijd

Fotowedstrijd Nationale Molendag - thema: Feest

Molens zijn altijd fotogeniek. Als locatie voor je trouwfoto's of gewoon omdat ze uit zichzelf stralen in het landschap. En omdat we bij Kaag en Braassem Promotie gek zijn op fotowedstrijden, dagen we iedereen in het kader van Nationale Molendag graag weer uit.

Heb je een trouwfoto of andere feestelijke foto bij een van de twintig molens in Kaag en Braassem, of maak er een! Dan maak je kans op een lunchbon van De Vergulde Vos t.w.v. €25.
Mail je foto voor 31 mei 2022 naar webredactie@rondomkaagenbraassem.nl. Toegestuurde foto's mogen gebruikt worden in uitingen van Kaag en Braassem Promotie.

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl