Nationale Molendag

In 2021 is een evenement rondom Nationale Molendag niet mogelijk. Daarom heeft Kaag en Braassem Promotie gekozen voor Mei Molenmaand. De hele maand staan routes die je langs de vele molens in onze gemeente voeren centraal. 

Molens en Meer: varen, fietsen of wandelen langs molens én meer

Speciaal voor deze maand heeft Kaag en Braassem Promotie een nieuwe wandelroute ontwikkeld:

Molens en Meer - wandelroute

De wandelroute 'Molens en Meer' voert je langs tien molens  het prachtige polderlandschap en diverse bezienswaardigheden, terrasjes en punten waar streekproducten verkrijgbaar zijn in en rondom Kaag en Braassem. 

Een heerlijke tocht en genieten van de mooiste plekjes die de regio te bieden heeft. Kaag en Braassem ligt in het Groene Hart en dat merk je tijdens de wandeltocht. Uitgestrekte groene velden, fluitende vogels én de mooiste molens die het landschap sieren en een uniek karakter geven. Kom het ontdekken en wandel langs Molens en Meer!

Samen met de:

biedt deze nieuwe route een breed publiek de mogelijkheid om met eigen ogen de mooiste molens van Kaag en Braassem te bewonderen. 

Fotowedstrijd

In de recreatiekrant Kaag en Braassem van 2021 vind je op pagina 31 informatie over molens. Maar ook een fotowedstrijd! Tijdens Mei Molenmaand is er een extra prijs te verdienen. Maak een mooie foto van een van de twintig molens in Kaag en Braassem en maak kans op een lunchbon van Restaurant Aqua in Oude Wetering t.w.v. €25.

Mail je foto voor 5 juni 2021 naar webredactie@rondomkaagenbraassem.nl. Toegestuurde foto's dingen ook mee naar de prijs zoals vermeld in de recreatiekrant en mogen gebruikt worden in uitingen van Kaag en Braassem Promotie.

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl