Kaag & Braassem Promotie

In de omgeving

Op deze pagina vertellen we u meer over de hoogtepunten in de omgeving van Kaag en Braassem.

Ideale stad-land verbinding

De gemeente Kaag en Braassem is centraal gelegen nabij vliegveld Schiphol, Leiden en Amsterdam en is goed bereikbaar per fiets, auto of boot en het openbaar vervoer. Ideaal om te combineren met een bezoek aan een gezellige stad of een nabije gemeente. 

 


Nieuwkoop

  omgeving, nieuwkoop, landelijk, natuur

Nieuwkoop is de plek bij uitstek om helemaal tot rust te komen in een landelijke omgeving. De gemeente bestaat uit dertien kernen en biedt toeristen en recreanten een mooie combinatie van natuur en een gezellig dorpsleven met kleinschalige voorzieningen.


Lees meer

Het Groene Hart

  omgeving, groene hart, veenweidegebied

Het Groene Hart is een relatief dunbevolkt veenweidegebied in Noord- en Zuid-Holland dat bestaat uit diverse grote en kleine gemeenten. In het Groene Hart valt een hoop te zien en te beleven.


Lees meer

Bollenstreek

  omgeving, bollenstreek, bollenvelden, keukenhof

Vanuit Kaag en Braassem bent u binnen een halfuurtje rijden in de Bollenstreek, het gebied dat wereldwijk bekend staat om haar langgerekte, kleurige bollenvelden. In het voorjaar is een bezoekje aan dit prachtige gebied zeker de moeite waard. 


Lees meer

Schiphol

  omgeving, schiphol, vliegtuigen, vliegtuigspotten, vliegveld

Luchthaven Schiphol staat bekend als het grootste vliegveld van Nederland. Vanuit Kaag en Braassem bent u binnen 20 minuten op de luchthaven. Hier reist u gemakkelijk per trein of bus naar andere grote steden in Nederland zoals Amsterdam of Haarlem. Schiphol is meer dan alleen een station en vliegveld, u kunt er ook terecht voor een dagje uit met het hele gezin. 


Lees meer

Amsterdam

  omgeving, amsterdam, stad

Amsterdam is dé toeristische hotspot van Nederland. U kunt er heerlijk winkelen of een van de vele bekende musea of attracties bezoeken. De stad is op slechts 40 minuten afstand van Kaag en Braassem. Vul uw bezoek aan onze gemeente aan met een dagje Amsterdam, een mooiere combinatie tussen stad en natuur kunnen wij ons niet bedenken. 


Lees meer

Leiden

  omgeving, leiden, stad

In Leiden wandel je door 800 jaar zichtbare geschiedenis. De Stad van Ontdekkingen heeft de oudste universiteit van Nederland. 


Lees meer

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl