Kaag & Braassem Promotie

Bed & Breakfast ‘Als het golft’

Groenewoudskade 10
2371 BN Roelofarendsveen
06-22424953
Feestlocaties,Vergaderlocaties,
Foto door: Als het golft

Bed & Breakfast ‘Als het golft’

Wij, Hans Straathof en Diane Schrama, heten u van harte welkom in onze B&B Als het golft. Naast uw gastheer en –vrouw zijn we tevens eigenaar van een productie- en exportbedrijf in chrysantenstekken. Uit die onderneming is Als het golft rechtstreeks ontsproten. Op de locatie waar nu onze B&B staat, is de vader van Hans ooit begonnen met een bloemen- en stekkwekerij. Een mooi bedrijf dat wij met veel plezier hebben overgenomen. Ruim vijftien jaar geleden zijn we met dat bedrijf verhuisd naar een andere locatie; op de voormalige kwekerij bouwden we een nieuwe woning en ook voor de oude schuur hadden we toen al een andere bestemming in gedachten.

Eind 2015 was het zover. De werkschuur ging om en werd vervangen door onze B&B Als het golft, gebouwd met de nieuwste, duurzame technieken en materialen, zoals aardwarmte en ledverlichting. Met een knipoog naar het groeizame verleden hebben we gekozen voor een modern waterhuis dat in de vormgeving doet denken aan de schuur van weleer en daarmee naadloos past in de omgeving, waar nog steeds tuinbouwbedrijven actief zijn.

Op de plek van de keuken en de ontbijtruimte, bevond zich vroeger het ‘schafthok’. En de vergaderlocatie ligt exact waar voorheen de spreekkamer was. De verbinding tussen het heden en het verleden hebben we in iedere kamer zichtbaar gemaakt met één grote handgeschilderde bloem op de muur.

We zijn blij met het uiteindelijke resultaat en kijken ernaar uit u hier te mogen ontvangen.

Wees welkom,

Hans en Diane
 

Vergaderen

Als het golft herbergt een vergaderlocatie die apart gehuurd kan worden, al dan niet met catering. Deze comfortabele en fraai ingerichte ruimte – met uitzicht op het water – leent zich uitstekend voor vergaderingen en brainstormsessies. En staat absoluut garant voor open minds, inspiratie en veel plezier. Want, als het hier golft, dan golft het goed…U kunt onze vergaderingruimte per dagdeel huren voor € 150,- excl. btw.

Koffie, thee, water en het gebruik van de beamer, flipover en wifi zijn hierbij inbegrepen.

De vergaderruimte is royaal geschikt voor groepen tot 10 personen. Grotere groepen zijn mogelijk in overleg.

Desgewenst kunnen we aanvullend een catering- e/o activiteitenarrangement op maat voor u samenstellen*. En blijven slapen kan natuurlijk ook. We vullen uw specifieke wensen graag voor u in.

Neem voor meer informatie contact op met ons.

Telefoonnummer:

Diane Schrama

+31(0)6 – 22 42 49 53

* Een voorbeeld van een populair arrangement is een lunch met watertaxi. We varen u persoonlijk naar het restaurant van uw keuze (alle prijsklassen zijn mogelijk) en halen u na de lunch weer op.


Contactgegevens

Bed & Breakfast ‘Als het golft’

Groenewoudskade 10
2371 BN Roelofarendsveen
06-22424953
Stuur e-mail
Bekijk website
Feestlocaties, Vergaderlocaties, Bed & Breakfast / Logies,

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl