Van Wal

Zuideinde 99
2371BS Roelofarendsveen
071 331 1999
Feestlocaties,Vergaderlocaties,

Van Wal

De eigenaren van Van Wal zijn trots op de prachtige omgeving waarin zij wonen en werken. En genieten iedere dag van het uitzicht op het Braassemermeer, dat werkelijk geen dag hetzelfde is. Dat gevoel en die natuurlijke rijkdom willen ze graag met gasten delen. Samen met partners met wie ze met ongelooflijk veel plezier samenwerken om er voor jou en jouw gasten een prachtig ‘feessie’ van te maken. Een topfeestlocatie!

Groepsfeesten

Van zakelijke- tot familie- en vriendenfeesten en van presentaties tot borrels en etentjes. Wat je ook te vieren hebt, en met wie en hoe: je bent welkom!

Locatie aan de Braassem

Van Wal heeft de perfecte feestlocatie aan de oevers van het prachtige Braassemermeer. De Van Wal Kas: sfeervol, eigentijds, inspirerend én met iedere dag een ander uitzicht.

Kindvriendelijke tuin

Feesten bij Van Wal is ook een feestje voor kids. Ze kunnen hier naar hartenlust spelen, binnen en buiten. En geen zorgen, onze tuin is omgrensd en kidsproof.

Groepsarrangementen

Vieren wordt nog leuker als je samen proost én samen doet. Geef je feest dat extra glittertje met een van onze groepsarrangementen. Combineer Aan Wal met Van Wal.


Contactgegevens

Van Wal

Zuideinde 99
2371BS Roelofarendsveen
071 331 1999
Stuur e-mail
Bekijk website
Feestlocaties, Vergaderlocaties,

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl