Kaag & Braassem Promotie

Woubrugge Logies

Comriekade 31
2481 AE Woubrugge
+31 6 46095206 - +31 6 34342885
Appartementen Bed & Breakfast / Logies Vakantiehuisjes

Woubrugge Logies

Zoek je een accommodatie in de Randstad dichtbij de grote steden? Of een omgeving waar je lekker kunt wandelen, fietsen, watersporten, of sloep varen? Of ben je gewoon op zoek naar een mooie vakantiewoning met alle comfort om te kunnen genieten van  een relaxte vakantie?

Woubrugge Logies in het groene hart  biedt dit allemaal. De eigenaren Tanja en Roelof lieten het chalet in 2017 achter hun huis aan het water De Woudwetering bouwen, om vanaf het voorjaar van 2018 ook gasten te kunnen laten meegenieten van Woubrugge, een pittoresk dorpje  in een oer-Hollands landschap met polders en veel water,  op korte afstand van Leiden, Amsterdam (en Schiphol) en andere oude steden zoals Delft en Gouda. 

Het chalet

Het vakantiechalet ligt op het achtererf van de woning van de eigenaren Roelof en Tanja aan de oude, sfeervolle Comriekade, direct gelegen aan het doorgaande water de Woudwetering. Deze leidt naar het Braassemermeer van waaruit je door kunt varen naar o.a. de Kagerplassenen de Westeinder Plassen.

De nieuwe, volledig ingerichte vakantiewoning heeft een eigen, grotendeels afgescheiden tuin die voldoende privacy biedt.  Het chalet is afgestemd op twee volwassenen. Met een tweepersoons-bedbank (140 x 200) kan dit worden uitgebreid naar maximaal vier personen. Op verzoek kan een een kinderbedje worden bijgeplaatst.

Zeilles/meezeilen

Heb je altijd al willen leren zeilen of kun je dit al, maar wil je je zeilvaardigheden verbeteren, dan kan dat bij ons. Roelof is zeilinstructeur en geeft graag zeilles aan onze gasten in onze Valk 'De Mazzel'. Er kan aan maximaal 3 mensen tegelijk les worden gegeven.

Wil je geen zeilles, maar wil je wel ervaren hoe het is om heel ontspannen in een zeilboot te genieten van de rust en de ruimte om je heen  met alleen het geluid van water en wind, dan kun je er voor kiezen om mee te zeilen. In dat geval kunnen er maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen meezeilen.

De prijs voor 2 uur zeilles/meezeilen bedraagt € 60,- voor maximaal 3 cursisten/ 4 meezeilers. Heb je interesse, geef dit dan aan bij de boeking of neem hierover tevoren via het contactformulier of telefonisch contact met ons op.

Op de website of Facebook van Woubrugge Logies kun je meer lezen over de bed & breakfast. Boeken kan o.a. via bedandbreakfast.nl.


Contactgegevens

Woubrugge Logies

Comriekade 31
2481 AE Woubrugge
+31 6 46095206 - +31 6 34342885
Stuur e-mail
Bekijk website
Appartementen, Bed & Breakfast / Logies, Vakantiehuisjes,

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl