Restaurant Kaag

Bij een bezoek aan het eiland Kaag is een bezoek aan een van de restaurants op Kaag een aanrader. Zo maak je van een dagje Kaag een beleving. Op het eiland Kaag wonen nog geen vijfhonderd mensen. In het watersportseizoen is dat aantal vele malen hoger. Kaag is bij uitstek de plek voor een watersportvakantie. Lekker eten hoort daarbij. Op Kaag zijn een aantal restaurants te vinden. We lichten er twee voor u uit.

Tante Kee: restaurant op Kaag in huiskamersfeer

De vakantie op Kaag start zodra u op de veerpont staat. Uw haar wapperend in de wind en genietend van het uitzicht. Slechts een klein stukje lopen en het terras van Tante Kee komt in zicht. Zodra het weer het toelaat strijk je op het terras neer. De keuken van Tante Kee is Frans met af en toe een Oosters accent. Men gebruikt hier het liefst streekproducten en biologische ingrediënten. En dat proef je! 

Bij Benjamin: het mooiste uitzicht!

Aan de andere kant van het eiland is restaurant Bij Benjamin. En dat klinkt ver, maar vanaf de pont is het nog geen kilometer lopen. Wandel over het eiland en geniet van de rust die er hangt. Het uitzicht bij Bij Benjamin is fenomenaal. Ook hier kun je op het terras zitten, maar uiteraard ook binnen. Lunch, diner of borrel, je kunt bij dit restaurant op Kaag terecht. 

Met de boot naar het eiland?

Er zijn veel aanlegmogelijkheden op Kaag. Zodra de boot aangemeerd is, wandelt u naar het restaurant van uw keuze. 

 

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl