Kaag & Braassem Promotie

De Rotary Kennisquiz: Durf te dromen

Van: 06-04-2019
Tot: 06-04-2019
Pasteurweg 60 2371 GX Roelofarendsveen
Spel
Foto door: Rotary Roelofarendsveen

De Rotary Kennisquiz: Durf te dromen

Laat je hersens kraken tijdens de Rotary kennisquiz op zaterdag 6 april en quiz met je team mee voor het goede doel. Deze keer is dat de Stichting Droomdag. In de geest van de beste pubquizzen  kan je je kennis testen op uiteenlopend gebied. Natuurlijk zitten er vragen tussen die betrekking hebben op het prachtige doel van deze quizavond, de Stichting Droomdag, maar daarnaast komt er van alles aan bod en kan je testen hoe het met je algemene kennis gesteld is.  Traditiegetrouw is er voor de top 3 een fijne prijs beschikbaar, maar aan het einde van de avond kun je nog meebieden op mooie kavels, zodat zelfs de verliezers van de quiz nog met een prachtige prijs naar huis kunnen gaan. 

​Het belooft net als beide voorgaande edities een leerzame, ludieke, hilarische en super gezellige avond te worden. Uiteraard worden jullie deze avond goed verzorgd met aandacht, aanmoedigingen én lekkere hapjes. Met jullie deelname aan de Rotary  kennisquiz zorgen jullie op jullie beurt voor stichting Droomdag. De netto opbrengsten van deze gezellige avond komen geheel ten goede aan de organisatie van de droomdagen voor gezinnen met kinderen, waarvan één van de ouders langdurig of ongeneeslijk ziek is.

Stichting Droomdag

Stichting Droomdag verzorgt Droomdagen voor gezinnen met kinderen, waarvan één van de ouders langdurig of ongeneeslijk ziek is én het jongste kind onder de 16 jaar is.
De dromen van het gezin staan hierbij centraal, waarbij rekening wordt gehouden met de fysieke mogelijkheden van de gezinsleden. Inmiddels heeft de Stichting al meer dan 190  onvergetelijke Droomdagen kunnen organiseren.

Locatie en tijd

De Quiz wordt gehouden aan de Pasteurweg 60 (Lasso Noord), aanvang 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur).

Aanmelden voor de kennisquiz kan via: deze website.

Belangrijke informatie

Van: Aanvang 19.30 uur
Tot:
€ 120,- per team (van 4 personen)
Rotary Roelofarendsveen
Pasteurweg 60 2371 GX
www.kennisquiz.weebly.com

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl