Kaag & Braassem Promotie

Dire straits tribute night

Van: 16-03-2019
Tot: 17-03-2019
Schoollaan 2 2355 BS Hoogmade
Cultureel

Dire straits tribute night

Het is alweer drie jaar geleden dat de Dire Straits Tribute Band Scandinavië verliet om op te treden in Hoogmade. Toen gemist? Dan heb je mazzel, want op zaterdag 16 maart komt de Zweedse band alweer voor de derde keer naar De Schuur.

De NKJB heeft inmiddels een hotline met Zweden en wist de band te strikken voor wederom een perfecte tribute aan Dire Straits, de legendarische band uit het Engelse Newcastle. De ‘Dire Straits Tribute Band’ speelt deze avond alle bekende nummers en zorgt voor een fantastische livemuziekshow. Naast zijn ervaren medemuzikanten, geeft vooral de sologitarist werkelijk elke solo van ‘supergitarist’ Mark Knopfler goed weer.

Eigen cd

De bandleden Totte, Stefan, Sven, Janne, Ola en Martin deelden als studio- en live musici al met veel bekende namen het podium. In eigen land traden ze op in zalen van alle grote steden in Zweden, van Göteborg tot Stockholm. Ze brachten zelfs een eigen live-cd uit: de Dire Straits Tribute Disc.

‘Briljant concert’

Dat doe je natuurlijk niet zomaar. Zweedse fans lopen met hen weg. Enkele reacties van Dire Straits fans variëren van ‘minstens zo goede muziek als de originele band’ en ‘het perfecte geluid van Mark Knopfler!’ tot ‘een briljant concert, we waren lyrisch toen we naar huis gingen’ en ‘boven verwachting’. Dat belooft dus wat! Een waarschuwing is hier wel op zijn plaats: De afgelopen keren was de avond snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij!

Wie wat waar Waar?

De Schuur, Schoollaan 2 in Hoogmade Wanneer? Zaterdag 16 maart 2019, aanvang 21:00 uur Wat kost het? € 15,00 (voorverkoop) / € 17,50 (aan de deur, mits niet al uitverkocht)
 

Belangrijke informatie

Van: 21:00 uur
Tot: 01:30 uur
€15 in de voorverkoop | €17,50 aan de deur
NKJB
Schoollaan 2 2355 BS
info@nkjbhoogmade.nl
www.nkjbhoogmade.nl

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl