Kaag & Braassem Promotie

Dorpskerkconcert Leimuiden

Van: 26-01-2020
Tot: 26-01-2020
Dorpsstraat 49 2451 AP Leimuiden
Cultureel

Dorpskerkconcert Leimuiden

Het tweede concert van het seizoen vind plaats op 26 januari en wordt verzorgd door Trio Kodama en klarinettist Bram Boesschen Hospers.
Het concert in de Dorpskerk van Leimuiden begint om 13:00. Er is koffie vanaf 12:30. Kaarten à 10,- (kinderen 5,-) zijn een maand van tevoren te koop bij de Gemakswinkel in Leimuiden of aan de deur zolang de voorraad strekt.

Trio Kodama
De Japanse violiste Momoko, de Duitse altvioliste Elisabeth en de Tjechische celliste Mileva zijn alle drie verbonden aan het Residentieorkest.

Momoko Noguchi
Op 5 jarige leeftijd begonnen met viool spelen volgens de Suzuki-methode. Afgestudeerd aan de Tokyo University of Music and Fine Arts en afgestudeerd (cum laude) aan de Hochschule für Musik und Theater Hamburg in de klassen van professor K. Okayama (Tokyo) en professor W. Rüssmann (Hamburg). Sinds 1993 is Momoko Noguchi verbonden aan het Residentie Orkest. Momoko soleert geregeld in Nederland en Japan.

Elisabeth Runge
De Duitse altvioliste Elisabeth Runge studeerde af aan de conservatoria van Leipzig en Wenen. Na een vaste baan bij het Opernhaus Graz, Oostenrijk, is ze sinds 2006 lid van het Residentie Orkest. Naast haar werk in het orkest remplaceert ze bij de andere Nederlandse orkesten, geeft ze viool- en altvioolles en speelt ze graag kamermuziek.

Mileva Fialova
De Tsjechische celliste Mileva Fialova studeerde aan de Academy of Arts in Praag en aan het Conservatoire de Genève, waar zij de ‘Premier prix de virtuosité’ behaalde. Van 1983 tot 1992 was ze docent aan het Conservatoire de Sion. Mileva nam deel aan diverse concoursen en festivals waaronder het Marlboro Festival. In 1993 trad zij toe tot het Residentie Orkest als plaatsvervangend aanvoerder. Zij speelt ook regelmatig in kamermuziekensembles.

Bram Boesschen Hospers
Klarinettist Bram Boesschen Hospers ronde in 2018 zijn bachelor klarinet af aan aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Momenteel is hij bezig met zijn masteropleiding. Hij is als klarinettist verbonden aan de Koninklijke militaire kapel Johan Willem Friso.

Foto's

Belangrijke informatie

Van: 13:00 uur (koffie vanaf 12:30 uur)
Tot: 14.30 uur
Kaarten à €10,- (kinderen €5,-) zijn te koop bij de Gemakswinkel (Nokweg 3, Leimuiden) en aan de deur zolang de voorraad strekt.
Werkgroep dorpkerkconcerten
Dorpsstraat 49 2451 AP
www.dorpskerkconcerten.nl

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl