Eten met Veenders

Van: 15-02-2023
Tot: 15-02-2023
Zuideinde 119 2371BT Roelofarendsveen
Culinair
Foto door: Eten met Veenders

Eten met Veenders

Alle inwoners uit Roelofarendsveen en omliggende dorpen zijn uitgenodigd om in 2023 langs te komen bij een van de maandelijkse etentjes van Eten met Veenders, wat bedoeld is om op een laagdrempelige manier dorpsgenoten te leren kennen en om gewoon lekker te eten in een van de lokale restaurants. De eerste editie van 2023 in café De Haven in januari was met 38 bezoekers uitverkocht. Voor de aankomende editie in restaurant Paal 7 lijken alle records te worden gebroken: er zijn nu al 86 aanmeldingen. Bij 110 is ook deze avond uitverkocht.
 
Het etentje in in Paal 7 (Zuideinde 119) vindt plaats op woensdag 15 februari en begint om 18:00 uur. Voor 27,50 euro krijg je dan een 3-gangenmenu. Mensen die mee willen eten kunnen zich aanmelden door te mailen naar etenmetveenders@xs4all.nl. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd. Betalen doet iedereen gewoon aan het restaurant, bij vertrek aan het einde van de avond.

Over Eten met Veenders

Eten met Veenders begon in 2019. Het concept: een maandelijks etentje als laagdrempelige en gezellige manier om nieuwe mensen uit Roelofarendsveen of omstreken te leren kennen en om lekker te eten. Eén keer per jaar wordt er gevaren. Iedereen is welkom bij Eten met Veenders: alleen, met zijn tweeën of met zijn zessen, met vrienden, buren of familie, het kan allemaal. 
 
Initiatiefnemer Kirsten Verdel: ‘Eten met Veenders is gewoon een gezellige manier om nieuwe mensen te leren kennen, zo simpel is het. Er zijn steeds meer mensen die na de eerste keer terug blijven komen omdat ze het zo gezellig vinden, dus per saldo groeit Eten met Veenders elke maand een stukje door. Ongeveer een derde tot de helft van de bezoekers die naar een van de avonden komt, is er voor de eerste keer. Er zijn dus elke keer veel nieuwe gezichten en je ziet ook regelmatig mensen die dankzij de etentjes ook andere activiteiten met elkaar ondernemen, zoals samen wielrennen, wandelen, in kleinere setting uit eten gaan, van alles.'

Foto's

Contactgegevens

Paal 7

Zuideinde 119
2371BT Roelofarendsveen
Stuur e-mail
Bekijk website

Belangrijke informatie

Van: 18.00 uur
Tot: 21.30 uur
Zelf de rekening betalen

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl