Feest! in Oude Wetering met o.a. braderie

Van: 07-07-2022
Tot: 09-07-2022
Kerkstraat en Veerstraat Oude Wetering
Dorpsfeest, Kinderen, Markten en braderie├źn, Sportief en actief

Feest! in Oude Wetering met o.a. braderie

Gevarieerd programma voor jong en oud

Straattekenwedstrijd

Zin om een mooie bij te tekenen of liever een fee met een toverstaf? Hou je meer van de zon of teken je een bliksemschicht? Kom een mooie stoepkrijttekening maken en verras onze jury. Voor de mooiste tekeningen hebben wij een prijs.

Deelname is gratis. Alle kinderen krijgen een ijsje.

DJ-workshop

Nieuw dit jaar: een DJ-workshop voor kinderen! Er wordt drie keer een workshop gegeven van één uur in drie verschillende leeftijdscategorieën.

15:00-16:00 uur: 7-8 jaar
16:00-17:00 uur: 9-10 jaar
17:00-18:00 uur: 11-12 jaar

De deelname is gratis.

Let op: je moet je voor dit evenement aanmelden. Graag een privébericht op Facebook of Instagram sturen met naam van het kind, de leeftijd en contactgegevens (email en telefoonnummer). Vol = vol.

Tour de Braassem: lekker fietsen of wandelen

Nederland – fietsland! Ook dit jaar zullen er weer verschillende routes komen voor een familiefietstocht, een racefietstocht en een puzzelwandeltocht. 

Heel Kaag en Braassem Bakt … 

Alle (amateur)bakkers uit Oude Wetering en omstreken mogen meedoen aan deze bakwedstrijd. Professionals beoordelen de taarten, op smaak en uiterlijk. Uiteraard kun je ook nog leuke prijzen winnen.

Door mee te doen aan deze wedstrijd stel je je taart ter beschikking aan Feestcommissie Oude Wetering, de taarten zullen uitgedeeld worden bij het 60+ koffieconcert op vrijdagochtend 8 juli.

Koffieconcert 60+

Vrijdag 3 juli 2020 • 10.30 uur • De Spreng, Kerkstraat 50 • entree €2,- (kaarten t.z.t. verkrijgbaar bij Veenerick Roelofarendsveen en Primera Oude Wetering)

Dit jaar zal het koffieconcert weer plaatsvinden in de Spreng. Entree is €2,- en daarvoor krijgt u twee kopjes koffie of thee en een lekker stuk zelfgebakken taart of cake van de wedstrijd Heel Kaag en Braassem bakt.

De artiesten die komen zingen zijn Claudia van der Tang en haar zus Wilma van der Tang.

Het koffieconcert is mede mogelijk gemaakt door De Spreng.

Verkleedoptocht

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer verkleed achter de muziek aan! We lopen vanaf de Dotterbloem, samen met fanfare Door Gunst Verkregen uit Nieuwe Wetering, via het Zorgcentrum (waar DGV een aubade geeft) naar het eindpunt op de Kerkstraat (t.h.v. Schoolhuijsplein), waar de muziek even lekker aangaat voor een dansje. Natuurlijk krijgen de kinderen een ballon, alleen laten we die na afloop niet op, maar nemen ze lekker mee naar huis. Alle kinderen mogen verkleed naar de optocht komen en gezellig in de stoet achter de muziek aanlopen. Voor de kinderen die het mooist verkleed zijn, wordt een prijs uitgeloofd. Een jury bepaalt welke kinderen dit zijn.

Muziekplein

Geen feest zonder muziek! Op vrijdag 8 juli vindt ons jaarlijkse muziekplein plaats. Kom langs om te dansen, drankje te drinken, te genieten van de muziek maar vooral voor veel gezelligheid.

De toegang is gratis.

Lekker Weer
80’s, 90’s en zeroes maar bovenal allemaal lekker om weer te horen! Van hiphop tot dance classics en van de mooiste evergreens tot geilste guilty pleasures. Lekker Weer blendt het allemaal tot unieke medleys om vervolgens in razend tempo door de afgelopen decennia heen te denderen.
Je wordt van “Oh ja-momentjes” naar “SPRINGEN!” geslingerd en, wanneer de stemmen goed gesmeerd zijn, is meeblèren niet langer te weerstaan.
 
Mad Men
Vijf muziekliefhebbers.
Mannen die niet om de muziek van hun helden heen kunnen. Muziek die je wilt spelen maar waarvan je hoort af te blijven. Dat doe je niet. Zij doen dat wel. Op hun eigen manier. Zij spelen Bowie, Radiohead, Cash, Cave en Cream en muziek van helden uit Nederland.
Vijf liefhebbers. Gek van hun helden. Gek van muziek. 

44e Braderie

De braderie is een mooie traditie die Feestcommissie Oude Wetering graag voortzet. Slenteren, kopen en bij een koel drankje genieten van muziek: dat zijn een beetje de kenmerken van dit feestje. Een lange lint kramen zorgt voor een gevarieerd aanbod. Voor muzikale omlijsting wordt gezorgd!

Uiteraard is er ook dit jaar weer een legotent, waarin de kinderen met hun bouwwerken mooie prijzen kunnen winnen.

 

Programma


7 juli 15:00 - Straattekenen
7 juli 15:00 - DJ-Workshop 7-8 jaar
7 juli 16:00 - DJ-Workshop 9-10 jaar
7 juli 17:00 - DJ-Workshop 11-12 jaar
7 juli 19:00 - Tour de Braassem
7 juli 19:00 - Puzzelwandeltocht
7 juli 22:00 - Taarten inleveren Heel Kaag en Braassem bakt
8 juli 10:30 - Koffieconcert 60+
8 juli 19:00 - Verkleedoptocht
8 juli 21:00 - Muziekplein (bands: Lekker Weer en Mad Men)
9 juli 10:00 - Braderie

 

Zie www.feestcommissie.org voor actuele programma-informatie.

Foto's

Contactgegevens

Feestcommissie Oude Wetering


2377 AS Oude Wetering
Stuur e-mail
Bekijk website

Belangrijke informatie

Feestcommissie Oude Wetering
www.feestcommissie.org

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl