Herfstbladeren, bessen en zaden zoeken

Van: 01-11-2020
Tot: 01-11-2020
Warmond
Kinderen, Natuur, Sportief en actief

Herfstbladeren, bessen en zaden zoeken

Na een prachtige zomer zitten we inmiddels volop in de herfst en geeft de natuur ons van alles om creatief mee aan het werk te gaan. Het is namelijk weer de tijd dat de bomen hun blaadjes laten vallen en er volop bessen en zaden te vinden zijn! 

Vind jij het ook zo leuk om door een berg herfstbladeren te lopen en ze in het rond te strooien…of de zaadjes van  de springbalsemien te laten wegspringen? En je vindt het vast ook leuk om met mooie herfstbladeren, bessen en zaden te knutselen! Dit alles gaan we binnenkort weer doen bij het NOCK!

Op de zondagmiddagen 11 en 18 oktober as. van 13.30 – 17.00 uur organiseert het  Natuur Ontdekking Centrum een tweetal middagen “Herfstbladeren, bessen en zaden” De middag is bedoeld voor basisschoolkinderen  (4 – 12 jaar).

We beginnen om 13.30 uur met een gevarieerd programma, zowel binnen als buiten, waarbij we uiteraard mooie herfstbladeren, bessen en zaden gaan zoeken en er ook leuke dingen mee gaan doen!  Alle materialen voor bijvoorbeeld het maken van een leuke wenskaart (alvast voor de Kersttijd…??) of een schilderijtje zijn aanwezig.

Vanwege de coronasituatie nemen we per middag 8 aanmeldingen aan; vandaar dat we dit gedurende twee weken doen… Ouders worden verzocht de kinderen te brengen en ook weer op te halen… (niet binnen komen!) Vanwege eventuele verdergaande maatregelen bestaat de kans dat wij deze activiteiten cancelen…. Wij laten dit tijdig weten… 

Deelname is deze keer gratis; graag aanmelden via: info@koudenhoornontdekken.nl

Foto's

Belangrijke informatie

Van: 13:30 uur
Tot: 17:00 uur
gratis
Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn
koudenhoornontdekken.nl

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl