Kaag en Braassem Poldertocht

Van: 04-09-2022
Tot: 04-09-2022
Rijnsaterwoude
Natuur, Sportief en actief
Foto door: Poldertocht

Kaag en Braassem Poldertocht

Na twee jaar uitstel eindelijk terug van weggeweest: de Poldertocht gaat op zondag 4 september a.s. weer van start! Een unieke belevenis die deelnemers langs bijzondere plekken in de Kaag en Braassem brengt; plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor wandelend publiek. De inschrijving van deze regionaal bekende wandeltocht gaat woensdag 22 juni van start. Deelnemers kunnen zich via www.poldertocht.com verzekeren van een startticket.  

De organiserende verenigingen, de ijsclubs uit de gemeente Kaag en Braassem en Rotaryclub Roelofarendsveen, hebben in de coronaperiode niet stil gezeten en alles op alles gezet om van deze 11e editie weer een bijzonder belevenis te maken. De Poldertocht, die ieder jaar een andere startlocatie kent, vertrekt dit jaar uit Rijnsaterwoude. Hiervandaan zijn er drie routes uitgestippeld van ca. 6 kilometer, 11 kilometer en 17 kilometer. Voor iedere wandelaar is er dus een passende tocht. De routes voeren over weilanden, graskades, boerderijen en bruggetjes en niet te vergeten: onderweg zorgen Polderverrassingen voor de nodige ontspanning en plezier. Ook bij de start en finish ontbreekt het niet aan de nodige gezelligheid en muziek.

Door mee te doen aan de Poldertocht steunt u direct twee goede doelen; de cateringopbrengsten komen ten goede aan de ijsclubs. Daarnaast is de opbrengst van de inschrijfgelden bestemd voor het Liliane Fonds. Dit jaar is uw inschrijving zelfs nog waardevoller: een geweldige anonieme sponsor heeft besloten het inschrijfgeld te verdubbelen en te doneren aan het Liliane Fonds. In 2019 werd maar liefst €20.500,- opgehaald voor het Liliane Fonds, een bedrag waarmee een aanzienlijk aantal gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden geholpen kunnen worden. Wilt u naast wandelen op een andere manier een steentje bijdragen? Word dan vriend van de Poldertocht en meld u aan via sponsor@poldertocht.com. 

Genoeg redenen dus om mee te doen aan dit heerlijke wandelfestijn, zien we u ook aan de start verschijnen? De inschrijving is nu geopend, meld u aan op: www.poldertocht.com maar wacht niet te lang; er is plek voor 3500 wandelaars. 

Datum                                                Zondag 4 september 2022

Afstanden                                           6, 11 en 17 kilometer

Startlocatie                                        Herenweg 165a, Rijnsaterwoude

Kijk voor meer informatie op de website.

Foto's

Belangrijke informatie

Van: Starttijden tussen 08.00 en 13.00 uur
Tot:
Inschrijfgelden variƫren
www.poldertocht.com

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl