Kaag & Braassem Promotie

Koek en Lopie wandeling

Van: 15-03-2020
Tot: 15-03-2020
Galgweg 5 2391 MV Hazerswoude-Dorp
Natuur, Sportief en actief

Koek en Lopie wandeling

In de winter van 2020 gaat het weer gebeuren. In samenwerking met Jeu de Boer gaan we voor de 6de keer de Koek & Lopie Winterwandelingen organiseren. Voor de stevige loper en voor de gezelligheidsloper worden er prachtige routes uitgezet. In de maanden januari, februari en maart kunnen de wandelschoenen weer aangetrokken worden. Wij bieden u wandelroutes met verschillende lengtes:

10-15 kilometer voor de zondagslopers. Lekker er even uit, frisse lucht opsnuiven en na afloop warme chocolademelk.

20-25 kilometer voor de stevige stappers. Misschien stiekem alvast oefenen voor de Duinenmars, Rode Kruis Bloesemtocht of de Nijmeegse vierdaagse. Bent u aan uw conditie aan het werken of heeft u andere goede voornemens. In ieder geval reden genoeg om na afloop te genieten in de warme stal.

30-35 kilometer voor echte wandelaars. Jullie komen pas op gang wanneer de eerste 15 kilometer achter de rug zijn. De voldoening is er niet minder om en de glühwein meer dan verdiend.


De Koek & Lopie Winterwandelingen worden gestart vanuit Jeu de Boer in Hazerswoude.

Klik hier om u aan te melden via de website KOEKenLOPIE.nl van de Stichting Wandelsport Alphen aan de Rijn

Data

19 januari - 16 februari - 15 maart in Hazerswoude

Startlocatie 

Jeu de Boer (volg borden TOP Hazerswoude)
Galgweg 5
2391 MV Hazerswoude-Dorp

Starttijd voor de langste route is tussen 8:30 en 9:30 uur. De deelnemers van de middelste afstand(en) starten tussen 9:30 en 11:00 uur en de wandelaars voor de kortste route kunnen vanaf 11:00 uur starten.

De routes gaan deels over onverharde paden en weilanden. Zorg daarom voor stevige en waterdichte schoenen als u met de Koek & Lopie Winterwandeling wilt meelopen. In verband met het aanwezige vee (schapen e.d.) bij passages door de weilanden is het NIET toegestaan honden (ook niet aangelijnd) mee te nemen. Wij willen u namens de boeren danken voor uw begrip.

Naast de vertrouwde routebeschrijving op papier zullen wij de routes van de Koek en Lopie Winterwandelingen ook via een QR-code aanbieden. De routes worden NIET uitgepijld. U kunt op uw smartphone in een oogopslag zien waar u zich op de route bevindt. Het enige dat u nog hoeft te doen is de route op de te kaart volgen en te genieten van uw wandeling.

Wij zijn er in ieder geval klaar voor en bieden u voor deze koude periode deze prachtige wandeldagen aan.

Kosten bedragen € 5,- per persoon. Een heerlijke verse kop koffie of thee vóór vertrek zit bij de prijs inbegrepen. Andere consumpties zijn voor eigen rekening. Bent u lid van de KWBN dan ontvangt u € 1,- korting op het inschrijfgeld. Inschrijven kan op de startlocatie, maar makkelijker is het via het inschrijfformulier.

Foto's

Belangrijke informatie

Van: 8:30 uur
Tot:
5
Galgweg 5 2391 MV

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl