Kaag & Braassem Promotie

Oktoberfest

Van: 26-10-2018
Tot: 27-10-2018
Sportpad 25 2371 PP Roelofarendsveen
Culinair, Dorpsfeest, Festivals

Oktoberfest

Het laatste weekend van oktober is het feest in Roelofarendsveen. Op 26 en 27 oktober wordt hier bierfestival Oktoberfest gehouden. 

Programma

Een vrijdagmiddagborrel in Duitse stijl zoals je hem nog nooit hebt beleefd. Met een pul in de linkerhand en een braadworst in de rechter dansen we het weekend in! 

Vrijdagavond: Meezingen, Flügels drinken, polonaise lopen en confetti happen. Het kan allemaal tijdens Het Foute Oktoberfest. De feesttent gaat op zijn kop met carnavalsheld Lamme Frans, wel bekend van zijn hits ‘Wakker met een biertje’, ‘Zo dronken’ en ‘Feest!’ Daarnaast trekken Beck & Bauer je mee in een foute Duitse rollercoaster zoals je hem nog nooit hebt beleefd. De avond wordt aan elkaar gedraaid door Party-DJ Marco, die sinds 2001 stad en land op zijn kop zet met energieke FEEST sets!

De zaterdagmiddag van het Oktoberfest is dé middag om met vrienden, collega’s, bekenden of je buurman een biertje te komen drinken tijdens de Duitse Biermiddag, Ein Prosit! De pullen worden as we speak opgepoetst en de biertafels nog een keer in de lak gezet.

Zaterdagavond: Wel zin in Deutsche Gemütlichkeit maar niet in foute feestmuziek? Dan is deze avond wat voor jou! Oktober Festival is de nieuwste toevoeging aan het Oktoberfest in Roelofarendsveen en zeker niet de minste. Dave Roelvink en Jody Bernal komen de feestvreugde aanwakkeren.

Meer informatie over de verschillende evenementen(dagen) is te vinden op de Facebookpagina.

Belangrijke informatie

Oktoberfest in Roelofarendsveen
Sportpad 25 2371 PP

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl