Kaag & Braassem Promotie

Theaterdiner Het Testament

Van: 16-02-2019
Tot: 09-03-2019
Regenboogweg 102 2376 BH Nieuwe Wetering
071-3311007
Culinair, Cultureel

Theaterdiner Het Testament

Op 16, 20, 23 februari, 6 en 9 maart is er een interactief theaterdiner “Het Testament” bij Tussen Kaag & Braassem. Een avond die om 18.30 begint waarbij u onder het genot van een heerlijk menu kan genieten van de verwikkelingen rondom familiebedrijf Van Oesteren Bloemen!
 
Vorig jaar werd er bij Tussen Kaag & Braassem een moorddiner georganiseerd waarbij de jubilaris Paul van Oesteren, directeur en oprichter van Van Oesteren Bloemen, gedurende de avond het leven liet. Het aanwezige publiek probeerde achter de dader en zijn/haar motieven te komen door gespreken en observaties. Uiteindelijk bleek na onderzoek van maanden dat zijn vrouw, die gokschulden had, hem al langere tijd vergiftigde pilletjes voerde.
 
Nu een jaar later is het tijd om terug te kijken naar het bewogen jaar van Van Oesteren Bloemen. Want Doris van Oesteren, dochter van, heeft het roer overgenomen als directrice van het immense bedrijf. Haar man, Pieter Jongeneel, is opgeschoven als voorzitter van de Raad van Bestuur. Maar net als hun huwelijk botert deze relatie niet heel erg. Maar het is geen tijd om terug te kijken, het is een tijd om vooruit te kijken. Want ook dat jaar zonder Paul heeft Van Oesteren Bloemen goed doorstaan. Het managementteam en de nieuwe directrice hebben stevig samen gewerkt om het bedrijf gezond te houden en vanavond gaan we dat vieren.
 
En de notaris heeft aangekondigd dat ze ook nog even langs komt omdat het testament na een jaar opengemaakt mag worden. Het lijkt haar verstandig om dat te doen op deze avond waarin managers en medewerkers van dit mooie bedrijf bij elkaar zijn.
 
Het Testament is een interactieve theateravond bij Tussen Kaag & Braassem. Onder het genot van een heerlijk viergangen menu vanuit de gerenommeerde keuken van Wim Klerks bent u onderdeel van een interactief theaterverhaal. U krijgt een klein stukje achtergrond bij binnenkomst en samen met u tafelgenoten bent u (deels) verantwoordelijk voor de uitkomst. Bent u vorig jaar geweest, dan kent u een paar van de medewerkers al. Bent u niet geweest, dan praten we u kort bij en bent u gelijk op de hoogte, net als de rest.
 
Op 16, 20, 23 februari, 6 en 9 maart is het theaterdiner in Tussen Kaag en Braassem. Reserveren kan via 071-3311007 of via info@tussenkaagenbraassem.nl.

Contactgegevens

Tussen Kaag en Braassem

Regenboogweg 102
2376 BH Nieuwe Wetering
071-3311007
Stuur e-mail
Bekijk website

Belangrijke informatie

Van: 18:30 uur
Tot:
49,50 p.p.; incl. 4 gangen diner en theater, excl. drankjes. Reserveren via 071-3311007 of via info@tussenkaagenbraasem.nl
https://www.tussenkaagenbraassem.nl/het-testament

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl