Kaag & Braassem Promotie

Theatervoorstelling Voorlopig voor altijd

Van: 08-02-2019
Tot: 08-02-2019
Pasteurweg 60 Roelofarendsveen
Cultureel

Theatervoorstelling Voorlopig voor altijd

Snelle sketches, onnavolgbare typeringen, gedenkwaardige samenzang en goed gespeelde meligheid.
Waar Remko Vrijdag, daar lachen. En waar Martine Sandifort, daar gieren, brullen. Hun vorige show grossierde in krankzin en verruk. Het resultaat: dijenkletsend publiek, vijf sterren in de Volkskrant en een nominatie voor de Poelifinario. ‘Er zijn maar weinig Nederlandse cabaretiers die met zoveel acteer- en zangtalent, gekte, energie en overtuigingskracht op het toneel staan als Remko Vrijdag en Martine Sandifort’, zei de jury. Dat klopt. Er zijn er maar weinig. Twee, om precies te zijn. Remko en Martine.

Deze voorstelling is in de plaats gekomen van de voorstelling Met terugwerkende kracht van Speelman en Speelman. De gehele toernee van Speelman en Speelman is door ziekte geannuleerd. Heb je al kaartjes gekocht voor Speelman en Speelman? Dan zijn deze geldig voor de voorstelling van Martine Sandifort en Remco Vrijdag. Mocht je ze liever teruggeven, dan kan dat bij de kassa tijdens onze andere voorstellingen of je neemt even contact op via mail met reservering@wijpresenteert.nl. 

Aanvang 20.30 uur, locatie: HAL60, entree €15

De kaartjes zijn te bestellen via reservering@wijpresenteert.nl en vanaf twee weken van te voren te koop bij Veenerick boek en kantoor, Noordplein 15, Roelofarendsveen of aan de deur vanaf een half uur voor aanvang voorstelling.

Contactgegevens

Stichting Wij Presenteert

Postbus 35
2370 AA Roelofarendsveen
Stuur e-mail
Bekijk website

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl