Kaag & Braassem Promotie

U2 Tribute Night

Van: 19-10-2019
Tot: 19-10-2019
Schoollaan 2 2355 BS Hoogmade
Cultureel

U2 Tribute Night

Weet je nog? Vijf jaar geleden traden ze ook op in Hoogmade. De mannen van de cover- en U2-tribute band Crystal Dream speelden voor een uitverkochte zaal de sterren van de hemel. Zin? Kom dan 19 oktober naar de Schuur in Hoogmade, waar ze de boel weer op z’n kop gaan zetten. Voor de laatste keer, want de tribute-avonden verkassen volgend jaar naar Splotsz in De Veen.

Het is meteen ook je laatste kans om je blauwe NKJB-munten op te maken. Dus doorzoek thuis nog even alle kasten en laatjes en neem ze mee. Want dat biertje zal zeker smaken tijdens het optreden van de Achterhoekse formatie Crystal Dream. De band heeft een sterke live reputatie en weet als geen ander hoe je een boeiende en energieke show neerzet. Crystal Dream zet covers neer, met een eigen karakteristiek geluid. Zo geven zij iets extra’s mee aan de originele nummers.

Meest gevraagd
De bandleden zijn daarbij griezelig goed in hun anderhalf uur durende U2 tribute. ‘Crystal Dream plays U2’ is een wervelende licht- en met fantastisch geluid, spectaculair licht en natuurlijk de grootste hits van de Ierse rockband.

De U2-sound wordt herkenbaar en met respect neergezet. Crystal Dream behoort al jaren tot de top in het live-circuit en is uitgegroeid tot één van de meest gevraagde U2-tribute bands van Nederland. De muziek is energiek en laat je tot het slotakkoord niet meer los.

In het stadion
‘Strak, stevig en goed!’ Dat waren de letterlijke woorden van Guus Meeuwis, bij wie Crystal Dream tijdens uitverkochte stadionconcerten al in het voorprogramma stond. Maar ook Ilse de Lange, UB40, Douwe Bob, Waylon, De Dijk, Golden Earring en Van Dik Hout wisten de band te vinden.

‘Ze zetten een prima sfeer neer en weten daarmee zelfs 135.000 stadionbezoekers te overtuigen.’ Nou, dan moet het met De Schuur zeker ook gaan lukken!

Wie wat waar:
Waar? De Schuur Schoollaan 2 Hoogmade  
Wanneer? Zaterdag 19 oktober 2019, aanvang 21:00 uur 
Wat kost het? € 15,00  vvk €17,50 add
 

Kaarten voor deze avond zijn nu te koop via info@nkjbhoogmade.nl, of vanaf zaterdag 28 september bij:

- Kantoor en boekhandel Veenerick Roelofarendsveen -
- Coop supermarkt Hoogmade -

Foto's

Belangrijke informatie

Van: 21:00 uur
Tot:
€ 15,00 (voorverkoop) €17,50 (aan de deur)
NKJB Hoogmade
Schoollaan 2 2355 BS
www.facebook.com/nkjbhoogmade

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl