Zeilevenement De Kaagweek

Van: 12-07-2022
Tot: 17-07-2022
Warmond, Kaag
Sportief en actief
Foto door: KWV De Kaag

Zeilevenement De Kaagweek

De jubileumeditie van de kaagweek in 2022

100Jaar Kaagweek gaan we in 2022 serieus vieren dus zorg dat je erbij bent. Op zondag 10 juli zal, voorafgaande aan de Kaagweek, de Culinaire Kaag Cruise plaatsvinden. Deelnemers genieten al varende over de Kaag van de hoogstandjes van vijf restaurants en Kaagse Kaas. Dit kan met eigen sloep of inschrijving op een schip van de Leidsche Rederij.

Dinsdagavond 12 juli om 20:15 uur zal de 100e Kaagweek officieel worden geopend door de Burgemeester van Teylingen Carla Breuer op de Kaagsociëteit.   Aansluitend zullen er regionale-sprint-roei-kampioenschappen voor de deur worden gehouden. Het roeispektakel is een aanrader om naar te komen kijken en het geheel zal muzikaal omlijst worden vanaf 20:30 uur.   Vanaf 21:00 -22:00 uur speelt  orkest St. Jeanne d’Arc.  Vanaf 22.00 uur wordt de avond muzikaal uitgeluid door de band Marcel van Dijk.

De zeilwedstrijden starten woensdag 13 juli en elke avond is er een muzikaal thema. We gaan dit jaar meer plaats maken met flexplekken zodat sloepen overdag makkelijker kunnen aanmeren om de Kaagweek te kunnen bezoeken.

Met de KaagSwim, zal op vrijdagmiddag 15 juli geld worden opgehaald voor de Maarten van der Weijden Foundation, lees ondersteuning van Kankeronderzoek. Iedereen kan hier aan mee doen.

Meer informatie of om deel te nemen, kijk op https://kaagweek.nl/.

Foto's

Belangrijke informatie

Van: 09:00 uur
Tot: 20:00 uur

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl