Actief on Board

Postbus 80 2370 AB
06-52083062
Actief, Familie, Groepen, Natuur,
Foto door: BOB on Board

Actief on Board

Zorgeloos genieten begint én eindigt bij Bob on Board. Wat is er mooier dan aan boord te stappen, vanaf het water te genieten van de omgeving om daarna actief bezig te zijn?

Zorgeloos genieten begint én eindigt bij Bob on Board. Wat is er mooier dan aan boord te stappen, vanaf het water te genieten van de omgeving om daarna actief bezig te zijn?

Blijf jij het langst op de banaan zitten?

Na een heerlijke kop koffie met appelgebak van Yacht Club Noorderhem vaart u samen met stuurman Bob naar de Kagerplassen. Genieten van de natuur terwijl u ondertussen lekker bijkletst met uw vrienden, collega’s of familieleden. Via het Vennemeer vaart Bob vervolgens naar de Wijde Aa. Daar ligt een grote gele banaan klaar en gaat u samen met vrienden onderling de strijd aan. Wie blijft het langst op de banaan zitten? En natuurlijk kunt u hier ook heerlijk zwemmen vanaf het schiereiland in de Wijde Aa.  Aan het einde van de dag, stapt u gewoon weer aan boord om nog net even de zonsondergang op het water mee te pikken.

Bob on Board levert maatwerk en kan een rondvaart geheel volgens uw wensen samenstellen. Elke rondvaart, culinair, actief of een combinatie, is daardoor vooral een ontspannen uitje.

Dit arrangement kan eenvoudig uitgebreid worden met een lunch, diner of geheel verzorgde barbecue.


Contactgegevens

Bob on Board

Postbus 80
2370 AB Roelofarendsveen
06-52083062
Stuur e-mail
Bekijk website
Rondvaarten, Sloep- en motorbootverhuur, Ondernemer, Educatief, Familie, Groepen, Actief, Familie, Groepen, Natuur, Actief, Bedrijven, Culinair, Educatief, Familie, Groepen, Natuur, Actief, Bedrijven, Culinair, Educatief, Familie, Groepen, Natuur,

Belangrijke informatie

4 uur
Vanaf € 27,50 p.p. incl. BTW, excl. drankjes aan boord
Koffie met appelgebak, banaanvaren en een ervaren schipper.

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl