De Tuinder vertelt…

Zuideinde 3b
Roelofarendsveen
06-52083062
Educatief, Familie, Groepen,

De Tuinder vertelt…

De Tuinder vertelt; een mooie vaarroute met oud-tuinder Kees de Jong, die je al zijn verhalen vertelt over het mooie tuinbouwgebied Roelofarendsveen, hier worden honderden miljoenen tulpen per seizoen geteeld. Tulpen die uiteindelijk hun weg vinden naar consumenten over de hele wereld. Maar hoe is dat begonnen? De Tuinder vertelt..

Kees vertelt tijdens een vaartocht zijn bezoekers alles over het oude tuinbouwdorp Roelofarendsveen en laat verborgen plekjes zien in deze polder. Een nieuw initiatief is hiermee geboren: ‘De Tuinder vertelt'. 

Verhalen van vroeger en leuke anekdotes

Kees neemt mensen mee de Veense Polder in en samen varen zij de Tulpenroute. Kees vult de verhalen van de route aan met persoonlijke anekdotes en verhalen van vroeger.

De vaartocht kan variëren van 1 tot 3 uur, afhankelijk van de wensen van de bezoeker. De tocht begint bij Restaurant Wagenaar, waar vroeger de Veense tuinbouwproducten geveild en verhandeld werden. Even later in de boot dienen de verdere verhalen zich van alle kanten aan. Het begint al bij de locatie van de vroegere kolenboer uit de tijd dat het woord ‘duurzaam’ nog niet bestond. Dit verhaal wordt even later gevolgd door verhalen over de grote kassencomplexen.

Dit arrangement is te boeken via Bob On Board. Bekijk het filmpje op Youtube voor een sfeerimpressie.


Foto's

Contactgegevens

Bob on Board

Postbus 80
2370 AB Roelofarendsveen
06-52083062
Stuur e-mail
Bekijk website
Rondvaarten, Sloep- en motorbootverhuur, Ondernemer, Educatief, Familie, Groepen, Actief, Familie, Groepen, Natuur, Actief, Bedrijven, Culinair, Educatief, Familie, Groepen, Natuur, Actief, Bedrijven, Culinair, Educatief, Familie, Groepen, Natuur,

Belangrijke informatie

Afhankelijk van wensen
Zuideinde 3b

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl