Fietsen en hightea

Kerkstraat 21 2355 AE
Hoogmade
Actief, Bedrijven, Culinair, Familie, Groepen, Natuur,

Fietsen en hightea

Een heerlijke dag uit in Hoogmade begint in de Horta Clementia. Onder het genot van verse koffie en een biologische zelfgebakken lekkernij kijkt u rustig rond in deze bijzondere tuin.

Landelijke fietsroute rond Hoogmade

Dan is het tijd voor iets meer lichaamsbeweging: eigenares Annemarie heeft twee prachtige fietsroutes uitgestippeld van ca. 30 en 50 kilometer door de landelijke omgeving van Hoogmade. De routes gaan grotendeels langs fietsknooppunten en bieden meerdere malen uitzicht op de groene koperen kerktoren van het dorp.

Hightea met producten uit eigen tuin

Na de fietstocht kunt u aanschuiven voor een welverdiende hightea. Bij mooi weer wordt deze in de sfeervolle tuin geserveerd. Om te beginnen kunt u proeven van huisgemaakte drankjes: een warm Jacobsdrankje of een gekoeld drankje met de prachtige naam St. Anna. Vervolgens kunt u genieten van thee met diverse biologische quiches, sandwiches, cakejes en bonbons, gemaakt met producten uit eigen tuin.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Annemarie via info@hortaclementia.nl. Kijk op www.hortaclementia.nl voor meer arrangementen en een indruk van de tuin.


Contactgegevens

Horta Clementia

Kerkstraat 21
2355 AE Hoogmade
Stuur e-mail
Bekijk website
Actief, Culinair, Familie, Groepen, Natuur, Actief, Bedrijven, Creatief, Groepen, Slecht weer, Actief, Bedrijven, Creatief, Culinair, Educatief, Familie, Groepen, Actief, Bedrijven, Culinair, Familie, Groepen, Natuur, Parken / Tuinen,

Belangrijke informatie

van ca. 10.30 tot 16.30 uur
€ 20,- p.p.
koffie en gebak, bezoek aan de tuin, fietsroute en high tea

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl