Gps-sloepentocht

Verken de Kagerplassen met behulp van een gps-systeem. Met uw luxe sloep komt u op de mooiste plekjes. De gps-sloepentocht is ideaal voor een groeps- of bedrijfsuitje!

Kriskras over de Kagerplassen

U wordt ontvangen in onze blokhut aan het water en stapt direct aan boord van een van onze achtpersoonssloepen. Na een korte uitleg over het gps-systeem en het besturen van de sloep is het tijd om het water op te gaan! Op aanwijzingen van het gps-systeem vaart u kriskras over de Kagerplassen. Onafhankelijk van elkaar worden de sloepen afwisselend over groot vaarwater en mooie afgelegen slootjes gestuurd.

Buffet en BBQ

Het programma kan naar wens worden uitgebreid met koffie en thee of een lunchbuffet als ontvangst en een barbecue of buffet aan het water als afsluiting. 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht bij Olympia Charters. Bel 071 301 00 43 of kijk op www.olympia-charters.nl.


Contactgegevens

Olympia Charters

Veerpolder 61-67
2361 KZ Warmond
071-3010043
Stuur e-mail
Bekijk website
Sloep- en motorbootverhuur, Actief, Groepen, Natuur, Actief, Bedrijven, Culinair, Educatief, Familie, Groepen, Met kinderen, Natuur, Spel, Actief, Bedrijven, Culinair, Familie, Groepen, Natuur,

Belangrijke informatie

ca. 3,5 uur
afhankelijk van de groepsgrootte
huur sloep en gps-systeem, instructies
Veerpolder 61-67

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl