High wine Tussen Kaag en Braassem

Tussen Kaag en Braassem
Nieuwe Wetering
071-3311007
Culinair, Groepen, Slecht weer,

High wine Tussen Kaag en Braassem

High Wine is een variatie op de High Tea van Restaurant Tussen Kaag en Braassem. High Wine is een uitgelezen moment om samen met familie en/of vrienden een middag of avond verwend te worden.

High Wine is een variatie op onze High Tea. High Wine is een uitgelezen moment om samen met familie en/of vrienden een middag of avond verwend te worden.

Onder het genot van heerlijke wijnen en een keur aan luxe hapjes kunt u helemaal genieten! Onze High Wine onderscheidt zich met kleine gerechtjes en bijpassende wijnen.
Bij binnenkomst ontvangen wij u met een heerlijk glas Cava met enkele lekkere tapas. Vervolgens krijgt u bij elk glas wijn diverse verschillende bijpassende gerechtjes. Deze gerechtjes worden samengesteld aan de hand van het seizoen en uit onze à la carte kaart.

De kosten hiervoor bedragen € 37,50. De High Wine is uit te breiden met een passend dessert en een passende dessert wijn; de kosten bedragen € 9,95 per persoon.
 


Contactgegevens

Tussen Kaag en Braassem

Regenboogweg 102
2376 BH Nieuwe Wetering
071-3311007
Stuur e-mail
Bekijk website
Actief, Culinair, Familie, Groepen, Met kinderen, Natuur, Actief, Familie, Met kinderen, Culinair, Groepen, Slecht weer, Culinair, Groepen, Slecht weer, Culinair, Culinair, Actief, Bedrijven, Culinair, Educatief, Groepen, Natuur, Sloep- en motorbootverhuur, Feestlocaties, Vergaderlocaties, Restaurants,

Belangrijke informatie

2,5 uur
Vanaf 37,50 p.p.
Tussen Kaag en Braassem

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl