Kaag & Braassem Promotie

Op pad met de voet-specialist: maar dan wel de met schoenen uit

Conservenweg 197 2371 DT
Roelofarendsveen
06-29115498
Actief, Bedrijven, Educatief, Familie, Groepen, Natuur,
Foto door: Wandeldeskundige

Op pad met de voet-specialist: maar dan wel de met schoenen uit

Robin Captijn is werkzaam als voet-specialist in de Regio Kaag en Braassem. Dit geeft hem de mogelijkheid om zijn werkervaring te vertalen naar beweging in welke vorm dan ook. Robin organiseert leuke blote voeten wandel-evenementen.

Wie is de Voet-specialist?

Robin Captijn is werkzaam als voet-specialist in de Regio Kaag en Braassem. Dit geeft hem de mogelijkheid om zijn werkervaring te vertalen naar beweging in welke vorm dan ook. Hij benadert in zijn praktijk alle klachten vanuit de voeten en sluit de ademhaling nooit uit.

Wandelen kun je op verschillende manieren. Een rondje om de hond uit te laten, op zondagmorgen naar de bossen met z'n allen, of deelname aan een plaatselijke wandeltocht. (Dit doen we over het algemeen in onze vluchtmodus zonder dat we dat ons bewust zijn).

Dat kun je individueel, maar ook met je partner, familie en zelfs met het bedrijf doen. Allemaal op blote wandelen is allemaal een betere gezondheid en steeds weer een andere beleving.

Steeds meer mensen zien het verband tussen bewegen en gezondheid. Steeds meer mensen hebben het druk. Steeds meer mensen snakken naar een uurtje ontspanning. Dit heeft Robin Captijn ingezien en heeft het blote voeten wandelen verder ontwikkeld tot een workshop waarin ademen, vertragen, aandacht, mindfulness en bewust bewegen samen komen.

Dit alles gewoon lekker buiten, in weer en wind, vooral in de frisse lucht en gewoon in de omgeving van Roelofarendsveen.

Mensen bewust laten bewegen is zijn missie, wandelen en coachen is zijn passie. Bewust bewegen en in contact komen met je voeten is zijn missie, hij heeft zoveel kennis op het gebied van natuurlijk bewegen dat hij dit dan ook met iedereen wil delen.

Zie voor de mogelijkheden zijn website en agenda.


Foto's

Contactgegevens

De Voet-specialist

Conservenweg 197
2371 DT Roelofarendsveen
06-29115498
Stuur e-mail
Bekijk website
Actief, Bedrijven, Educatief, Familie, Groepen, Natuur,

Belangrijke informatie

op aanvraag

Bezoekt u Kaag en Braassem als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl