Horta Clementia

Kerkstraat 21
2355 AE Hoogmade
06-44197513
Parken / Tuinen,
Foto door: Horta Clementia

Horta Clementia

De tuin Horta Clementia ligt midden in het centrum van Hoogmade, maar biedt een oase van rust achter de bebouwing in het oude dorp. Het is een ideale plek om even uit te rusten onder het genot van koffie met een eigen baksel uit de biologisch-dynamisch tuin.

Horta Clementia: prachtige tuin in het centrum van Hoogmade

Bent u aan het wandelen of fietsen in de omgeving van Hoogmade en toe aan een pauze? Of geniet u gewoon graag van het moois dat de natuur te bieden heeft? Brengt u dan eens een bezoek aan de bijzondere tuin Horta Clementia. De tuin omvat 450m2 bijzondere, gevarieerde beplanting zoals vele oude Engelse rozen en clematissen.

De tuin ligt midden in het centrum van Hoogmade, maar biedt een oase van rust achter de bebouwing in het oude dorp. 

Perenboom uit 1850

Er is ook nog een stukje van de oorspronkelije biologisch-dynamische groententuin overgebleven (deze producten worden gebruikt voor een heerlijke high tea). Elke periode van het jaar ziet de tuin er weer anders uit. Direct achter het woonhuis staat de trots van de tuin, namelijk een "Noord-Hollandse suikerpeer" die in 1850 is aangeplant. Ieder jaar geeft deze boom nog volop peren.

Behalve dat je kunt genieten van alle planten en bloemen, is het ook een ideale plek om uit te rusten onder het genot van koffie met een eigen baksel uit de biologisch-dynamische tuin.

De tuin is vanaf 1 juni 2020 weer open voor bezoekers.

U bent van harte welkom bij Horta Clementia, op Kerkstraat 21 in Hoogmade. Kijk voor de openingstijden op www.hortaclementia.nl.


Gerelateerde ondernemers

Horta Clementia

Kerkstraat 21
2355 AE Hoogmade
06-44197513
Stuur e-mail
Bekijk website
Actief, Culinair, Familie, Groepen, Natuur, Actief, Bedrijven, Creatief, Groepen, Slecht weer, Actief, Bedrijven, Creatief, Culinair, Educatief, Familie, Groepen, Actief, Bedrijven, Culinair, Familie, Groepen, Natuur, Parken / Tuinen,

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl