Natuurbelevingstuin De Bult

Regenboogweg 100
2376 BH Nieuwe Wetering
Parken / Tuinen,

Natuurbelevingstuin De Bult

Een gebied waar genoten kan worden van de natuur door iedereen. Een avontuurlijke speeltuin voor kinderen, een pluktuin, een tuin met (picknick)bankjes waar genoten kan worden van bijzondere struiken, vogels, bijen en bloemen.

Stichting Natuurbelevingstuin De Bult maakt onder de noemers ‘Maak van de nood een deugd’ en ‘Natuurbeleving in en om het dorp’, de strook tussen de HSL en het dorp Nieuwe Wetering leefbaar. De bulten vol met gras en struiken worden op dit moment omgetoverd tot een natuurbelevingstuin. Een gebied waar genoten kan worden van de natuur door iedereen. Een avontuurlijke speeltuin voor kinderen, een pluktuin, een tuin met (picknick)bankjes waar genoten kan worden van bijzondere struiken, vogels, bijen en bloemen. Door het plaatsen van de juiste bomen kan er natuurlijke buffer ontstaan tegen het fijnstof en het geluid van de A4 en HSL. We maken dus van de nood een deugd.

Bezoek de website www.debult.com en like ons op Facebook en Twitter. En volg zo het ontstaan van Natuurbelevingstuin De Bult op de voet. Of meld je aan als vrijwilliger, want je bent welkom!

Maar vooral: kom langs en geniet! Want elke dag is anders op De Bult.


Gerelateerde ondernemers

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl