Kaasboerderij van Harten

Oudendijkseweg 4
2481 KE Woubrugge
0172-518207
Kaas / Zuivel,
Foto door: Van Harten

Kaasboerderij van Harten

Bij Kaasboerderij van Harten aan de rand van Woubrugge kunt u terecht voor echt lekkere authentieke kaas. Op zoek naar kazen met een bijzonder of uitdagend smaakje? Ook dat heeft van Harten in de boerderijwinkel aan huis liggen. Alle kazen worden zelf, in de eigen kaasmakerij geproduceerd met melk van eigen koeien. Naast kaas vindt u in de boerderijwinkel ook een divers aanbod van zelfgeproduceerde zuivelproducten en vleesproducten.

Boerderijwinkel

De kleine, knusse boerderijwinkel aan de Oudendijkseweg in Woubrugge biedt al bijna 30 jaar een divers aanbod van verschillende streekproducten. De winkel en de boerderij worden gerund door familie van Harten. Henk, Ria en hun vijf kinderen werken met veel passie en dat proef je!

Producten

In de kleine boerderijwinkel vindt u een groot aanbod van kaas-, zuivel-, en vleesproducten. U bent altijd welkom voor een goed productadvies, overheerlijke lekkernijen of gewoon een gezellig praatje. 
Hier ziet u een greep uit de producten, kom langs in de winkel om het gehele assortiment te zien

Kaasmakerij

De familie van Harten heeft een lange geschiedenis met kaas maken. De ouders van Henk produceerden de lekkernij al en Henk hielp hen daar graag bij. Nu is hij zelf het gezicht achter de kaasmakerij en helpt zijn oudste zoon regelmatig bij het zelf kaas maken.

Boerderij

De familie van Harten bestaat uit Henk en Ria en hun vijf kinderen Henk, Lieselotte, Madelein, Nicoline & Anne Lynn. De oudere kinderen van het gezin vinden het leuk om wat klusjes mee te helpen, maar het allerleukste klusje voor de kinderen is het binnenhalen van de koeien.


Foto's

Contactgegevens

Kaasboerderij van Harten

Oudendijkseweg 4
2481 KE Woubrugge
0172-518207
Bekijk website
Kaas / Zuivel,

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl