vermaak

Olympia Charters Sloepen en Jachtenverhuur

Veerpolder 61-67
2361 KZ Warmond
071-3010043
Sloep- en motorbootverhuur,
Foto door: Olympia Charters

Olympia Charters Sloepen en Jachtenverhuur

Wilt u een sloep huren om de Kagerplassen, Braassemmermeer of het centrum van Leiden te verkennen? Dan bent u bij Olympia Charters aan het juiste adres wij verhuren sloepen in diverse afmetingen. Wilt u gezellig met het gezin een dagje het water op dan is onz Weco 635 bijzonder geschikt. Maar is de groep wat groter dan hebben wij ook de Seafury voor 10 of 12 personen. Daarnaast hebben wij ook nog het vlaggenschip van onze vloot de Jan van Gent voor maar liefst 18 personen! Ook voor het organiseren van uw bedrijfsuitje kunt bij Olympia Charters terecht wij hebben diverse arrangementen maar wij denken ook graag met u mee voor een programma op maat! 

Naast de verhuur van sloepen bent u bij Olympia Charters ook aan het juiste adres voor een zorgeloze vaarvakantie. Wij verhuren ook schepen met slaapgelegenheid voor een week, midweek of weekendje weg. 


Contactgegevens

Olympia Charters

Veerpolder 61-67
2361 KZ Warmond
071-3010043
Stuur e-mail
Bekijk website
Sloep- en motorbootverhuur, Actief, Groepen, Natuur, Actief, Bedrijven, Culinair, Educatief, Familie, Groepen, Met kinderen, Natuur, Spel, Actief, Bedrijven, Culinair, Familie, Groepen, Natuur,

Bezoekt u Kaag en Braassem Promotie als toerist en wilt u meer informatie? Neem hier een kijkje.


Bekijk de toeristeninformatie

Meer weten hoe Kaag en Braassem het beste te bereiken is per auto, bus, fiets of per boot? 


Naar bereikbaarheid

Op zoek naar alle praktische zaken, burgerzaken en meer over de gemeente Kaag en Braassem?


www.kaagenbraassem.nl